Uşaklı Şehit Binbaşı Kürşat Selim Şenol'un Acı Haberi Isparta'daki Ailesine Verildi

Alınan son dakika bilgilerine göre Hakkari'de İkiyaka dağlarında operasyonda olan ekip, kaza geçirdi. Uçurumdan yuvarlanan askerlerden Binbaşı ve uzman çavuş şehit oldu. Şehit Binbaşının acı haberi Isparta'da oturmakta olan ailesine ulaştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Uşaklı Şehit Binbaşı Kürşat Selim Şenol'un Acı Haberi Isparta'daki Ailesine Verildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde acı haber geldi. Alınan son bilgilere göre 1 binbaşı 3 uzman çavuş, İkiyaka Dağları'nın sarp ve karla kaplı bölgesinde arazi taraması sırasında uçuruma yuvarlandı. Alınan son dakika bilgilerine göre Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile bir uzman çavuş şehit olueken, 2 uzman çavuş yaralandı.

Yüksekova İlçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Dağlıca bölgesindeki İkiyaka Dağları'nın 3 bin 750 rakımında sarp ve yer yer karlı bölgesinde, güvenlik güçleri bu sabah arama tarama faaliyetine çıktı. Güvenlik güçleri operasyonu sürdürürken, yaya olarak ilerleyen bir grup asker uçuruma yuvarlandı. İlk bilgilere göre kazada, uçuruma yuvarlanan Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile kimliği henüz öğrenilemeyen 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı.

Acı Haber Isparta'ya Ulaştı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde uçurumdan düşerek şehit olan piyade binbaşı 39 yaşındaki Kürşad Selim Şenol'un acı haberi Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde oturan ailesine verildi. Aslen Uşaklı olan binbaşı Şenol'un cenazesinin burada defnedileceği, ailesinin de cenaze için evden ayrıldığı belirtildi.

Hakkari Yüksekova merkeze yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Dağlıca bölgesindeki İkiyaka Dağları bölgesinde bu sabah düzenlenen operasyonda bir grup askerin uçuruma düşmesi sonucu, 1 binbaşı şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Şehit Piyade Binbaşı Kürşad Selim Şenol'un Eğirdir'de oturan ailesine acı haber ulaştı. Aileye haberi Kaymakam Abdullah Akdaş ve askeri yetkililer verdi. Isparta Valisi Şehmus Günaydın da şehidin evine taziye için geldi.

Uşak'ta Defnedilecek

Eğirdir Komando ve Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan görevli olarak bölgeye giden evli ve 2 çocuk babası Şenol'un Eğirdir kent merkezinde bulunan askeri lojmanlardaki evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Şenol'un cenazesinin yarın ikindi vakti memleketi Uşak'a bağlı Susuzören Köyü'nde toprağa verileceği, ailesinin de cenaze için Uşak'a gittiği belirtildi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.