Uşak'ta Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü , 12 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Uşak'ta bir yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 12 kşi ise yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Uşak'ta Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü , 12 Yaralı

Uşak'ta, önünde giden kamyona arkadan çarpan yolcu otobüsünde Süleyman Boz öldü, 12 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında İzmir-Uşak Karayolu'nun Güre Mevkii'nde meydana geldi. İzmir-Samsun seferini yapan Kamil Coşkun yönetimindeki 34 DY 1325 plakalı yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle aynı giden İsa Arbus yönetimindeki 31 V 5178 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüste bulunan Süleyman Boz öldü, kamyon şoförü İsa Arbus ve otobüs sürücüsü Kamil Coşkun ile otobüste bulunan 10 yolcu yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken Boz'un öldüğü belirledi. Diğer yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Öte yandan Boz'un cesedi savcının olay yerindeki incelemeleri ardından Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Uşak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.