Üsküdar'da Bir Alışveriş Merkezinde Yangın Çıktı

İstanbul'un Üsküdar İlçesinde bulunan AVM'de çıkan yangın sonrasında müşteriler ve çalışanlar tahliye edilirken bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yayınlanma:
Üsküdar'da Bir Alışveriş Merkezinde Yangın Çıktı

İstanbul'un Üsküdar İlçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Çıkan küçük çağlı yangında AVM tedbir amaçlı olarak boşaltıldı.

Üsküdar'da bir alışveriş merkezinde kaynak yapıldığı sırada yangın çıktı. Çıkan küçük çapta yangın bölgede paniğe sebep oldu. Yangın kısa süre içerisinde söndürülürken alışveriş merkezi tedbir amaçlı olarak boşaltıldı.

Yangın, Üsküdar Altunizade'de bulunan bir alışveriş merkezi içerisindeki bir iş yerinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Bölgeden edinilen son dakika bilgilerine göre yangın, iş yerindeki tadilatta kaynak yapımı sırasında çıktı. Kaynaktan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle iş yeri içerisindeki malzemeler bir anda tutuştu. Görevliler çıkan yangına anında müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, bölgeye sevk edilen itfaiye kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Alışveriş Merkezi Tedbir Amaçlı Olarak Boşaltıldı

Yangın çıkması nedeniyle AVM'deki müşteriler ve çalışanlar dışarı tahliye edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangın ile ilgili incelemelerde bulunurken, sağlık ekipleri de herhangi bir durum karşısında ani müdahale yapmak için hazır konumda bulundu.

Alışveriş Merkezinde bulunan müşteriler AVM' den biranda dumanların yükseldiğini ve insanların panik yaşadığını söylediler. Alışveriş merkezinin görevlilerin incelemelerinin ardından önce personellere daha sonra müşterilere açılacağı öğrenildi.

Dışarı çıkan müşteri ve personeller, itfaiye ekiplerinin incelemesinin sona ermesini bekliyor.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.