Uzaktan eğitim süreci başladı.. İlk Dersi Bakan Ziya Selçuk Verdi

Uzakyan eğitim kapsamında 23 mart'ta uzaktan eğitim başladı.  İlk dersi Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk Verdi. İlk Okul , Ortaokul ve Lise öğrencilerinin uzaktan eğitime buğün başlandı. dersler TRT EBA TV ile Eğitim Bilişim...

Yayınlanma:
Uzaktan eğitim süreci başladı.. İlk Dersi Bakan Ziya Selçuk Verdi

Uzakyan eğitim kapsamında 23 mart'ta uzaktan eğitim başladı.  İlk dersi Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk Verdi. İlk Okul , Ortaokul ve Lise öğrencilerinin uzaktan eğitime buğün başlandı. dersler TRT EBA TV ile Eğitim Bilişim ağı (EBA) üzerinden yapılacak "uzaktan eğitim"Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk 'un verdiği ilk der ile başladı.

Bu kapsamda TRT EBA TV'nin 3 kanalıyla birlikte öğrencilere ders anlattı. Coronavirüs Önlemleri kapsamında başlatılan uzaktan eğitim sistemiyle ilgili konuşan bakan selçuk çocukarın paniğe sevk edilmemesi gerektiğini söyledi.

Bakan Selçuk 'un eğitime başladığı dersler sabah saat 09.00 de başlayıp 14.30 'a kadar devam edecek. ders süreleri 20 şer dakika oldu. molalar ise 10 dk uygulanacak . derslerin tekrarı 13.30 dan 17.30 17 . 30 dan 21.00 'a  arasında ilk tekrar dersleri başlayacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.