Vakıfbank'tan 0.80 Faiz Oranı ile 120 Ay Vadeye Kadar Konut Kredisi Kampanyası

Vakıfbank tarafından kredi kampanyası düzenleniyor. Düzenlenen kredi kampanyasında müşterilere uygun faiz oranı ve yüksek vade seçenekleri sunuluyor. İşte kredi kampanyasının ayrıntıları.

Yayınlanma:
Vakıfbank'tan 0.80 Faiz Oranı ile 120 Ay Vadeye Kadar Konut Kredisi Kampanyası

Vakıfbank uygun tarafından yeni yıla özel kredi kampanyası düzenleniyor. Düzenlenen kredi kampanyası "Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi" şeklinde açıklandı. Halden anlayan kredi kapsamında düzenlenen kampanyada Banka, müşterilere özel düşük faiz oranı ve yüksek vade seçenekleri sunuyor.

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların ilk tercihi nakit paradır. Ancak son dönemlerde konutların fiyatlarının yükselmesi nedeniyle peşin olarak ev almak zorlaştı. Bu nedenle vatandaşların ilk başvurdukları yer bankalar oluyor. Bankalar ise müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kampanyalar düzenleniyor.

Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 120 ay vadeye kadar imkan sağlanıyor. Kredi ödemelerinde müşterilerine rahat ödeme imkanı sağlayan Vakıfbank, gelir tablosuna göre farklı ödeme sistemleri de sunulabiliyor.

Faiz Oranları Vadeye Göre Değişiyor

Vakıfbank tarafından düzenlenen konut kredisi kampanyasında uygulanan faiz oranları, kredi geri ödemesinin yapılacağı süreye göre değişkenlik göstermektedir. Vade süresinin uzaması durumunda faiz oranları yükseliyor. Vadeler düşürüldüğü taktirde de faiz oranları düşüyor. 3-12 ay arası vadede geri ödenecek olan kredi borcu aylık yüzde 0,80 faiz oranı ile kullanılabilecektir. 13-36 ay arası vade seçeneklerinde ise geri ödenecek tutara aylık yüzde 0,88 faiz oranı üzerinden faiz uygulanmaktadır. 37-60 ay arasında bir vadede ödeyecek ise yüzde 0,90 faiz oranından faydalanabilecektir.

61- 120 ay arasında kredi geri ödemesini yapacak olan müşteriler ise yüzde 0,95 oranı ile geri ödemeye faiz oranı uygulanır.

Kredi hakkında detaylı bilgi ve başvuru için en yakın Vakıfbank şubesine başvurabilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.