Vasip Şahin'den Reina Saldırganı Flaş Açıklamalar (Operasyonlarda 197 Bin Dolar Ele Geçirildi)

Reina saldırganının yakalanması sonrasında İstanbul Valisi Vasip Şahin, saldırgan ve düzenlenen operasyonlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. İşte Casip Şahin'in açıklamaları.

Yayınlanma:
Vasip Şahin'den Reina Saldırganı Flaş Açıklamalar (Operasyonlarda 197 Bin Dolar Ele Geçirildi)

Reina saldırganının yakalanmasının ardından açıklama yapması beklenen İstanbul Valisi Vasip Şahin'den son dakika açıklamaları geldi.

Operasyonlarla ilgili bilgi veren İstanbul Valisi Vasip Şahin, "152 adrese operasyon düzenlendi, 50 kişi gözaltına alındı. 168 yabancı da yabancı terörist olma ihtimaline karşı gerekli mercilere yönlendirildi. Terörist ile 197 bin ABD doları ele geçirildi." sözlerini söyledi.

Vasip Şahin açıklamasının devamında, "(Reina'ya saldıran terörist) Özbekistan 1983 doğumlu. Afganistan'da eğitim almış, 4 dil bilen iyi yetiştirilmiş bir terörist. " sözlerini söyledi ve ekledi "Teröstin yakalanmasıyla ilgili olarak İstanbul Valisi Şahin ve Emniyet Müdürü Çalışkan'ın yaptığı açıklamayı Reuters, AP, Cnn int. dahil dünya medyasından kuruluşlar canlı yayınlıyor"

Suçunu Kabul Etti

Vali Şahin, açıklamasının devamında ise teröristin suçunu kabul ettiği ve yapılan incelemeler ile parmak izinin de uyuştuğunu belirtti. Öte yandan teröristin Ocak ayında Türkiye'ye İllegal giriş yaptığı ortaya çıktı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.