Vatanım Sensin 22. Bölüm (Son Bölüm Nefesleri Kesti)

Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin'in son bölümü binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. İşte Vatanım Sensin'in son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin son bölüm izleme adresi.

Yayınlanma:
Vatanım Sensin 22. Bölüm (Son Bölüm Nefesleri Kesti)

Binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ve beğeni ile izlenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü yayınlandı.

Kanal D ekranlarının en sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Vatanım Sensin, önceki akşam son bölümü olan 22. bölüm ile ekranlara geldi. Perşembe günlerine damgasını vuran Vatanım Sensin dizisini ekran başında izleyen binlerce izleyici, büyük bir heyecan yaşadı ve bölümü nefeslerini tutarak izledi. Diziyi ekran başında izleyemeyen binlerce izleyici ise internet üzerinde Vatanım Sensin dizisinin 22. bölümünü araştırmaya başladı. İşte Vatanım Sensin dizisinin ekranlara gelen son bölümü.

Vatanım Sensin dizisinin son bölümünde Azize ve Tevfik düğünü damgasını vurdu. İzleyici, ikilinin düğün görüntüleri ile şok geçirdi. Öte yandan Tevfik ile Cevdet yüzleşti. Ancak bu yüzleşmede Tevfik, öncekiler gibi davranmaz ve elindeki kozu iyi değerlendirir. Sivas Kongresinde alınan kararlar ülke genelinde yankılanmaktadır

Öte yandan, İngiliz casus Charles, yeni planlar peşine düştü. Azize'nin aklı ise, onu öptükten sonra pusulaya dair sorular sormaya başlaması ile karışmaya başlar. Diğer yandan ise Hilal, Leon’a karşı hislerini saklamaya çalışırken Yıldız, Kumandan Vasili’nin flaş bir açıklama yapacağı resepsiyona hazırlanır.

Vatanım Sensin dizisinin ekranlara gelen son bölümünü olan 22. bölümü izlemek isteyen vatandaşlar, aşağıda yer alan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirler.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

" https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin "

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.