Vatanım Sensin Fragman Yayınlandı (Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman?)

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman büyük heyecan uyandırırken yeni sezonun ilk bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Peki yeni sezon ilk bölümü ne zaman? İşte Vatanım Sensin'in fragmanı.

Yayınlanma:
Vatanım Sensin Fragman Yayınlandı (Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman?)

Geçtiğimiz sezon yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Vatanım Sensin dizisi, yayınladığı yeni sezon fragmanı ile gümbür gümbür geliyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü on binlerce takipçisi tarafından büyük bir heyecan ve merakla izlenen Vatanım Sensin dizisi, yeni sezona bomba gibi başlıyor. Vatanım Sensin'in yeni sezonun ilk bölümüne sayılı günler kala yayınlanan yeni sezon ilk bölüm fragmanı tüyleri diken diken etti.

Büyük bir heyecanla beklenen fragmanda Yunanlıların, Türklere işkence ettiği sahneler herkesi derinden yaralayacağa benziyor.

İzmir Marşı Tüyleri Diken Diken Etti

Vatanım Sensin'in yeni sezon ilk bölüm fragmanında Miralay Cevdet ve Azize Hemşirenin vatanperver kızları Hilal, hapse düşüyor. Hilal'in hapiste İzmir Marşı söylediği anlar tüyleri ürpertti.

Yeni Sezon İlk Bölümü Ne Zaman

Yayıncı kuruluş Kanal D tarafından Vatanım Sensin'in yeni sezonu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

Vatanım Sensin Yeni Sezon Fragmanı yayında! Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor!

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Cevdet'in küçük kızı Hilal'in tutuklandığı fragmanda, Türk halkının çektiği eziyetler ekrana geldi. Cevdet ve ailesinin İzmir'de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı?

Yeni sezon yayınlanma tarihi henüz belli değil.

5haber.com  | Ankar

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.