Vivo X Fold 2'nin Özellikleri Ortaya Çıktı!

Vivo'nun X Fold 2 modeli ile ilgili özellikler çokça merak edilirken Dijital Chat Station'da , telefon ile ilgili özellikler hakkında bilgi verildi. Vivo X Fold 2 nasıl bir telefon? Neler sunuyor? Ayrıntılar haberimizde.

Yayınlanma:
Vivo X Fold 2'nin Özellikleri Ortaya Çıktı!

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili ilk katlanabilir telefon Vivo X Fold 2 ile ilgili özellikler açıklandı. Performans ve konforlu bir deneyim sunacak olan telefon yeni önemli gelişmeler de sunuyor.

2022 yılının Nisan ayında ilk katlanabilir telefon modelini Vivo X Fold olarak piyasaya sunan Vivo, kullanıcılardan oldukça olumlu dönüşler aldı. Olumlu dönüşlerle yeni gelişmelere hız veren Vivo, dünyada ilk Snapdragon 8 Gen 2 özelliklerine sahip katlanabilir telefonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Vivo X Fold 2 Hangi Deneyimleri Sunacak?

Katlanabilir akıllı telefon sektöründe yaşanan rekabet, tüketicilere yarıyor. Firmalar kendini geliştirmeye ve yeni modellerini duyurmaya devam ediyor. Samsung; Galaxy Z, Fold 5 ve Flip 5 ile ilgili yenilikler üretmeye devam etse de Vivo, pazara daha yeni giren Çinli bir dev olarak sektörde ilerleyeceğe benziyor.

Vivo X Fold 2, Vivo X Fold modelinden 200 mAh ve 70 mAh daha yüksek şekilde 4800 mAh gibi bir pil kapasitesine sahip. Vivo ayrıca bu kapasiteye ek 120 W hızlı şarj desteği ile zamandan tasarruf sağlamış olacak.

vivo-x-fold-2-ozellikleri-ortaya-cikti-1677001494.jpg

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili ilk katlanabilir telefon Vivo X Fold 2 ile ilgili özellikler Dijital Chat Station tarafından sızdırıldı. Performans ve konforlu bir deneyim sunacak olan telefon yeni önemli gelişmeler de sunuyor.

Nisan ayında ilk katlanabilir telefon modelini Vivo X Fold olarak piyasaya sunan Vivo, telefon kullanıcılardan güzel dönütler almıştı. Bu dönütlerle akıllı telefon piyasasında gelişmelere hız veren Vivo, dünyada ilk Snapdragon 8 Gen 2 özelliklerine sahip katlanabilir telefonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.

Vivo X Fold 2, iç ekranda 2K çözünürlük sunan OLED ekran, arkasında ise OIS özellikli bir Sony IMX866 birincil kamerasından güç alacak. Ayrıca katlanabilir telefon piyasasında hafifliği ile de öne çıkması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.