Vodafone Arena'da Beşiktaş'a İlk Mağlubiyetini Yaşatan Fenerbahçe Çeyrek Finalde

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Vodafone Arena'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi. Maça hakem Ali Palabıyık'ın kararları damgasını vurdu.

Yayınlanma:
Vodafone Arena'da Beşiktaş'a İlk Mağlubiyetini Yaşatan Fenerbahçe Çeyrek Finalde

Atv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir heyecana sahne olan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçe maçtan 1-0 'lık skorla galip ayrılarak çeyrek finale çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı oynanırken tansiyon yükseldi. Maçın 41. dakikası oynanırken Beşiktaş'ta kırmızı kart şoku yaşandı. Tosic, Robin Van Persie'ye yaptığı hareket sonrasında direk kırmızı kart gördü. Ceza sahasının hemen dışında Tosic'in Robin Van Persie'ye yaptığı hareket sonrasında hakem Ali Palabıyık Tosic'e direk kırmızı kart göstererek onu oyun dışına attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sona ererken Beşiktaş'ın son dakikaya kadar üstün oyunu dikkatleri çekmişti ancak ikinci yarıda da Fenerbahçe 1 kişi fazla oynamanın üstünlüğünü hissettirdi ve Van Persie'nin golü ile sahadan galip ayrıldı.

Saha Karıştı

Tosic'in kırmızı kart görmesinden sonra gerilen ortam ilk yarının bitiş düdüğü ile doruğa çıktı.

Fenerbahçeli futbolcular Kjaer ve Volkan ile tartışan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve yardımcısı Tamer Tuna'nın sinirli hareketleri olaylara damga vurdu.

Kjaer'e fiziksel temasta bulunan Güneş, tartışmalar arasında yardımcısı Tamer Tuna'yı da iterken, olayların soyunma odası koridorlarında da devam ettiği ve iki takım arasında çok gergin anların yaşandığı öğrenildi.

İlk 11'ler

İki takımın da ilk 11'i şöyle;

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, Şener, Josef, Mehmet Topal, Lens, Alper, Sow, Van Persie

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.