Vodafone Arena'da Gol Düellosunu Beşiktaş Kazandı (Beşiktaş: 3 Adanaspor: 2-ÖZET)

Spor Toto Süper Lig 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma ev sahibi Beşiktaş'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. İşte karşılaşmanın detaylar.

Yayınlanma:
Vodafone Arena'da Gol Düellosunu Beşiktaş Kazandı (Beşiktaş: 3 Adanaspor: 2-ÖZET)

Spor Toto Süper Lig 28. hafta kapanış karşılaşmasında Beşiktaş evinde Adanaspor'u konuk etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma Beşiktaş'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. İşte karşılaşmanın özeti.

Dakika 11: Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş'ta Tolgay şık çalımlarla rakip yarı sahada ilerledi ve topla Aboubakar'ı buluşturdu. Aboubakar ise şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakika 24: Beşiktaş'ın baskılı oyunu devam ederken Adanaspor'da Magaye muhteşem bir pasla Roni'yi kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Roni'nin sağ çaprazdan sol köşeye güzel bir vuruşu durumu 1-1'e getirdi.

Dakika 42:  Oğuzhan'ın kullandığı kornerde arka direkte Atınç'a çarpan topu savunma uzaklaştırdı. Atınç vurabilse Beşiktaş 2. golü bulacaktı.

Dakika 48: Beşiktaş'ta Aboubakar, kaleyi görür görmez şutunu çekti. Kaleci İtandje topu yumrukladı. Dönen topu Babel dışarı nişanladı.

Dakika 52: Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Talisca, buluştuğu topa dönerek vurdu ve takımına ikinci golü getirdi.

Dakika 66: Ceza sahası dışında topla bir araya gelen Magaye uzaktan çektiği şutla kaleci Fabri'yi avladı ve takımına beraberliği getren golü kaydetti.

Dakika 80: Beşiktaş'ta Tosic takımına 3-2'lik üstünlüğünü getiren golü kaydetti.

İki Takımın 11'leri

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Talisca, Babel, Aboubakar

Adanaspor: Itandje, Digao, Ramos, Didi, Renan Diniz, Koman, Tevfik, Fouginho, Ronei, Vinicius, Magaye

Spor haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.