Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına Serpil Timuray Getirildi

Vodafone Türkiye Telekomünikasyon Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığına Serpil Timuray getirildi.

Yayınlanma:
Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığına Serpil Timuray Getirildi

Vodafone Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanlığına Serpil Timuray getirildi.

Yapılan son dakika açıklamasında Vodafone Asya, Ortadoğu, Afrika, Pasifik (AMAP) Bölge CEO'su görevini sürdürmekte olan Serpil Timuray'ın, Vodafone Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildiği belirtildi.

Vodafone Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen ve yönetim kuruluna liderlik edecek olan Serpil Timuray, yeni oluşturulan yönetimin güçlü bir kadrodan oluşturulduğunu, bu kadronun yerel ve uluslararası ilişkilerde gerekli sentezi başarılı şekilde yapacağını belirtti. Yeni oluşturulan yönetim kuruluna çok güvendiğini belirten Serpil Timuray, uluslararası ile yerel tecrübe sentezinin doğru şekilde yapılması ile Vodafone Türkiye İcra Kuruluna da ciddi bir destek sağlanacağının altını çizdi.

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Serpil Timuray, basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Serpil Timuray yaptığı açıklamada, geçtiğimiz ay Başbakan Binali Yıldırım ile Ankara'da bir araya gelen, Vodafone Grubu CEO'su Vittori Colao'nun açıklamalarını hatırlatarak, Vodafone'nin Türkiye pazarına güvendiğini ve bu güven ile birlikte sağlam bir bağlılığın olduğunu belirtti. Türkiye'nin potansiyeline güvendiklerini belirten Timuray, Vodafone'nin Türkiye pazarında uzun soluklu bir yatırım yaptığını açıkladı. Türkiye pazarından yakalanan ivmenin sürekli olarak devam edeceğinin de altını çizen Timuray, yatırımların aynı hızda ve oranda devam edeceğini de belirtti.

Gelirler göz önünde tutulduğunda dünyanın en büyük uluslararası statüsünde en büyük mobil iletişim şirketlerinden biri konumunda olan Vodafone, Türkiye'de 22.4 milyon kullanıcıya hizmet vermektedir.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.