Volkswagen Merakla Beklenen Haberi Duyurdu! Volkswagen ID.3 İçin Lansman Tarihi Belirlendi…

Dünyanın önde gelen otomobil üreticileri arasında yer alan Alman Volkswagen makyajlı ID.3 modeli ile ilgili beklenen haberi duyurdu. Volkswagen ID.3 lansman tarihi belirlendi. Merakla belirlenen bu model için teaser videosu yayınlandı.

Yayınlanma:
Volkswagen Merakla Beklenen Haberi Duyurdu! Volkswagen ID.3 İçin Lansman Tarihi Belirlendi…

Birkaç hafta önce merakla beklenen bu model için aracın çizimlerini paylaşan Volkswagen Şimdi de teaser videosunu yayınladı. Dev otomobil firması tarafından yayınlanan bu video birçok kesim tarafından oldukça ilgi çekici bulundu. Böylece etkili bir şekilde yeni üreteceği modeli en yeni haliyle tanıtan Volkswagen aynı zamanda lansman tarihini de açıkladı. Modelin bir önceki versiyonu ile kıyaslandığında videoda görünen bazı detaylar dikkat çekiyor. Bir önceki versiyona göre stop grubunun keskinleştirilmiş olduğu görünüyor. Ayrıca yapılan makyaj ile bu araç 2. nesil olarak adlandırılmasına rağmen 2019 yılında ilk olarak tanıtılan versiyon ile arasında çok büyük farkların olmadığı da dikkat çekiyor.

Yeni Volkswagen ID.3 Özellikleri Harika Bir Video İle Duyuruldu! Volkswagen ID.3 Lasman Tarihi Ne Zaman?

Volkswagen ID.3 özellikleri incelendiğinde iç tasarımıyla dikkat çekiyor. Aracın iç kısmında yer alan multimedya ekranı oldukça geniş bir şekilde yerleştirilmiş. 12 inç büyüklüğünde olan bu multimedya ekran önceki versiyona göre çok daha kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş. Ayrıca araçta farklı bir konsept de görülüyor.

b9201457-2020-vw-id3-114.jpg

Yapılan Açıklama ile Volkswagen ID.3 makyajlı modelinin ID.X konseptine sahip olacağı belirtiliyor. Böylece ID.X hot hatch konseptinin kullanılacağı ve üretim aşamasında aracın yeni özellikleri arasında bulunacağı kesinlikle kazandı. Bu model ile ilgili yapılan makyaj çalışması ile birlikte aracın daha yüksek performansa sahip olduğu ve daha sportif bir görünüme kavuştuğu görülüyor. Böylece merakla bu aracı bekleyenlerin yayınlanan video sonrasında beklentileri de yükselmiş görünüyor. Volkswagen tarafından yapılan açıklamaya göre aracın lansmanı 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Global bir tanıtımın gerçekleştirileceği bu tarih şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Bununla birlikte üretim aşamasının planlandığı gibi gitmesi halinde 2023 senesinin son çeyreğinde üretilen araçların teslimatının yapılması bekleniyor. Şimdilik tüm gözler aracın 1 Mart tarihinde yapılacak lansmanına dönmüş durumda.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.