WhatsApp Bilgisayar Masaüstü Uygulaması Çıktı

WhatsApp PC ve MAC uygulamarını çıkardı. WhatsApp Bilgisayar Uygulaması Nasıl indirilir? Bilgisayara nasıl kurulur?

Yayınlanma:
WhatsApp Bilgisayar Masaüstü Uygulaması Çıktı

WhatsApp dünyanın en çok kullanılan uygulamalarının başını çekiyor. İlk kez andoid ve ios telefonlarda kullanılan uygulama tüm telefon ağında uygulamalar çıkardıktan sonra web.whatsapp.com üzerinde de kullanılmaya başlamıştı. Dünya'nın en güçlü iletişim uygulamaların birisi olan WhatsApp'ın son büyük adımı ise windows ve mac kullanıcıları için masa üstü uygulaması oldu. Daha önce yayınlamış olduğu web uygulaması tarayıcı sekmesinde çalıştığı için kullanıcılar tarafından arka planda kalabiliyordu. Yeni çıkarılan whatsapp uygulamasına masa üstünden tek tıkla ya da ya da araç çubuğundan tek tıkla açabileceksiniz.

Uygulamanın Desteklediği Sürümler;

Mac OS X 10.9 ve daha üstü

Windows 8 ve daha üstü (64-bit version)

Windows 8 ve daha üstü (32-bit version)

Resmi sitede desteklenen sürümler arasında Windows 7 olmasa da, tarafımızdan Windows 7 işletim sisteminde de denenmiş ve çalıştırılmıştır. Siz de kendi işletim sisteminizde uygulamayı denemekten çekinmeyin.

Uygulama Nasıl Çalıştırılır?

Uygulamayı bilgisayarda kullanabilmek için WhatsApp telefonunuzda yüklü olmalıdır. Uygulamayı bilgisayarınıza indirin ve çalıştırın. Whatsapp web uygulamasında olduğu gibi bunda da mobil cihanız aracılığıyla QR kodunu taramanız ve profilinizi eşleştirmeniz yeterli olacaktır. 1 saniyeden kısa bir sürede whatsapp masa üstünüz çalışır konuma gelecektir.

Uygulamayı nereden indirebilirim?

Uygulamayı Whatsapp'ın resmi sitesinden indirmenizi önemle tavsiye ederiz. Bunun dışında yükleme yapan hiç bir siteden indirmenize gerek yoktur. Whatsapp resmi sitesi whatsapp.com da Whatsapp'ın tüm araçlar için hazırlanan uygulamalarını indirebilirsiniz. Uygulamayı WhatsApp resmi sitesinden indirmek için WhatsApp İndir linkine tıklayabilirsiniz.

Gidişi kullanıcılarını üzen MSN Messenger'in ardından o eski günleri unutamayanlar için kaliteli bir uygulama daha geldi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.