WhatsApp İstenmeyen Kişiler İçin Engelleme Kısayolu Getiriyor

Whatsapp tarafından konuşmak istenilmeyen kişilerin kolay bir şekilde engellenmesinin yolu üzerinde çalışıldığı açıklandı. Böylece sohbet listesi üzerinden dahi insanları engellemek mümkün hale gelecek.Yakın zamanda Proxy...

Yayınlanma:
WhatsApp İstenmeyen Kişiler İçin Engelleme Kısayolu Getiriyor

Whatsapp tarafından konuşmak istenilmeyen kişilerin kolay bir şekilde engellenmesinin yolu üzerinde çalışıldığı açıklandı. Böylece sohbet listesi üzerinden dahi insanları engellemek mümkün hale gelecek.

Yakın zamanda Proxy desteği eklenen Whatsapp, bu yeni özelliği ile farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler üretme imkanı yakalamıştı. Bu özelliğin ardından şirketin farklı bir özellik üzerinde daha çalışmalar yapmaya başladığı öğrenildi.

Whatsapp, hiç şüphesiz günümüzdeki en önemli iletişim uygulaması. Bu uygulamayı kullanırken istenmeyen kişilerin engellenmek zorunda kalındığı da bir gerçek. Ancak engellemeyi yapabilmek için ilk olarak o kişiyle yapılan sohbete giriş yapılmasıyla başlanan uzun bir yolun izlenmesi gerekiyordu.

Whatsapp’ta kişi engellemenin kısa yolunun bulunmaması üzerinde şirket tarafından çalışma başlatıldığı ve kişilerin engellenmesi işleminin daha kolay hale getirileceği ifade edildi.

WhatsApp Kişi Engelleme Artık Kısa Yoldan Yapılacak

Android kullanıcılarına yönelik olduğu ifade edilen kısa yolun henüz geliştirme aşamasında olduğu ifade edildi. Yeni gelecek özellik sayesinde kullanıcılar, engelleme işlemini sohbet listesi üzerinden yapabilecek. Eski yönteme göre oldukça kısa olduğu görülen bu yöntem, kullanıcı deneyimini artıracak.

whatsapp engelleme kısayolu

Paylaşılan görsele göre sohbet listesinde bulunan engellenmek istenen kişiyi seçtiğinizde, artık en altta engelleseçeneği görülecek. Bu seçeneğe tıklayarak ilgili kişiyi engelleyebileceksiniz.

Bu özelliğin ne zaman geleceği ise henüz tam olarak bilinmiyor. Android kullanıcıları, bu özellik sayesinde artık daha kolay kişi engelleyecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.