WhatsApp Kullanıcıları Dikkat: Uygulama Artık Bu Telefon Sürümlerde Kullanılamayacak

Akıllı telefon mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni güncellemesi ile artık bazı telefonlarda kullanılamayacak. Peki WhatsApp hangi telefonlarda kullanılamayacak? WhatsApp'a gelen son özellik nasıl çalışır?

Yayınlanma:
WhatsApp Kullanıcıları Dikkat: Uygulama Artık Bu Telefon Sürümlerde Kullanılamayacak

Akıllı telefon mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp'ta bir dönem sona eriyor.

Alınan son bilgilere göre akıllı telefon mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yakın zamanda bazı telefonlarda kullanılmayacağı bildirildi. Yapılan açıklamada bazı sürümlerde ve akıllı telefonlarda WhatsApp'ın yeni sürümünün desteklenemeyeceği ve bu telefonlarda artık WhatsApp kullanımının hiçbir şekilde mümkün olmayacağı bildirildi.

Android ve iOS işletim sistemleri ile çalışan o telefonlarda kullanılmayacağı belirtilen WhatsApp'ın diğer telefonlarda sorunsuz şekilde hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

WhatsApp'ın yakın zamanda kullanılmayacağı telefonlar şu şekilde;

# iPhone 3GS/iOS 6

# Windows Phone 7 işletim sistemini kullanan tüm telefonlar

# Android 2.1 ve altı işletim sistemini kullanan tüm telefonlar

# BlackBerry

# Nokia S40 ve Nokia Symbian S60

Son Özellik Bomba

Facebook tarafından satın alınmasının ardından birçok yenilik ile kullanıcılarına hizmet veren akıllı telefon mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son bomba özelliğini de kullanıcılarına sundu. Whatsapp'ta saklı olarak duran gizli tuş hayatınızı kurtaracak!

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması, gün geçtikçe daha da yaygınlaşmakta ve hemen hemen her akıllı telefonda bulunmaktadır. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar bir birileri ile mesajlaşabiliyor, görüntülü ve görüntüsüz aramalar yapabiliyor, fotoğraf, video ve ses kayıtları gönderebiliyor. Gelen son bomba özellik ise bu sesli mesaj gönderme özelliği ile ilgili.

Daha önceki sürümde karşı tarafa sesli mesaj göndermek için mikrofon tuşuna basılı tutmanız gerekiyordu. Ancak bu şekilde gönderilen mesajlar, özellikle araç kullananlar için bir işkence haline gelmişti.

Bu işkence gelen yeni özellik ile ortadan kalktı. Whatsapp'ta ses kaydı yapmak istediğinizde ister bas kaydet yapın; isterseniz de mikrofona basılı tutarak sağdan yukarı doğru kilide doğru kaydırın. Böylece aralıksız ses kaydı yapabiliyorsunuz!

5HABER.COM ANDROİD UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.