WhatsApp, sesli durum paylaşma özelliği üzerinde çalışıyor

WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha fazla iyileştirmek ve platformuna yenilik katmak için yeni bir özellik üzerinde daha çalışma yapıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması şimdi de durum güncellemeleri aracılığıyla sesli not paylaşma...

Yayınlanma:
WhatsApp, sesli durum paylaşma özelliği üzerinde çalışıyor

WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha fazla iyileştirmek ve platformuna yenilik katmak için yeni bir özellik üzerinde daha çalışma yapıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması şimdi de durum güncellemeleri aracılığıyla sesli not paylaşma özelliğini bazı beta test kullanıcılarına sunmaya başladı. WhatsApp durum güncellemesinde şimdilik resim veya video paylaşılabiliyor, ancak yeni özellikle birlikte artık sesli not da paylaşılabilecek.

Sesli not özelliği sayesinde kişiselleştirilmiş belirli bir kitleye sesli bir notu durum güncellemesi olarak paylaşmak mümkün olacak. WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı bu yeni özellik, WABetaInfo tarafından duyuruldu. Paylaşılanlara göre özellik şu anda geliştirme aşamasında.

Paylaşılan rapora göre, beta test kullanıcıları metin durumu bölümünden bu yeni özelliğe erişerek sesli notları durum güncellemesi olarak paylaşabilecek. Uygulama, bir sesli notu paylaşmadan önce kullanıcılara daha fazla kontrol sağlayacak.

Sesli not için maksimum kayıt süresi 30 saniye olacak. Ayrıca, kullanıcıların gelecekte Durum'da paylaştıkları sesli notları dinleyebilmeleri için uygulamanın en son sürümünü indirmeleri gerekiyor. 

Durum güncellemesi olarak paylaşılan sesli notların her zaman uçtan uca şifrelendiğini ve yalnızca gizlilik ayarlarından seçilen kişilerin kaydı dinleyebilmesini sağladığını belirtmekte fayda var.

Durum aracılığıyla paylaşılan resim veya videolar gibi sesli notlar da 24 saat sonra kaybolacak. Ancak kullanıcılar sesli notları herkes için silme olanağına da sahip olacak. WABetaInfo tarafından paylaşılan raporda, sesli not paylaşma özelliğinin yakında daha fazla kullanıcıya sunulmasının beklendiği belirtildi. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.