WhatsApp Yeni Bir Hamle Yaptı! Orijinal Kalitede Fotoğraf Gönderilebilecek!

Bugün yayınlanan bir blog yazısında WABetaInfo, WhatsApp'ın merakla beklenen işlevselliğini açıkladı. Bu gönderi, WhatsApp'ın sohbetler arasında gerçek kalitede fotoğraflar göndermeyi denediğini iddia ediyor. Yeni teknoloji...

Yayınlanma:
WhatsApp Yeni Bir Hamle Yaptı! Orijinal Kalitede Fotoğraf Gönderilebilecek!

Bugün yayınlanan bir blog yazısında WABetaInfo, WhatsApp'ın merakla beklenen işlevselliğini açıkladı. Bu gönderi, WhatsApp'ın sohbetler arasında gerçek kalitede fotoğraflar göndermeyi denediğini iddia ediyor. Yeni teknoloji platformda nasıl görünecek ve çalışacak? Gelin haberin detaylarını birlikte inceleyelim.

WhatsApp Orijinal Kalitede Fotoğraflar Göndermek İçin Bir İşlev Sağlayacak

Başlangıcından bu yana WhatsApp kullanıcıları, hizmetin fotoğrafları orijinal kalitelerinde aktaramamasından memnun değiller. Gerçekte, iki platform sıklıkla karşılaştırılır çünkü ana rakibi olan Telegram bu özelliği sağlar. Sohbetler arasında resim ve video alışverişi yapma özelliği de bu durumda yoğun bir şekilde kullanılır. WABetaInfo'nun bugünkü raporu, WhatsApp'ın orijinal kalitede fotoğraflar göndermek için bir işlev geliştirdiğini iddia ediyor. Sohbetler arasında değiş tokuş edilen medya alanında yukarıdaki görselde görüldüğü gibi orijinal çözünürlüklü fotoğraf gönderme seçeneği mevcut olacaktır.

Araç çubuğunun üst kısmında, entegre orijinal fotoğraftan önce görüntülenecek bir gönderme seçeneği olacaktır. Bu nedenle, program olmadan yüklenen herhangi bir medya orijinal kalitesinde değil, WhatsApp tarafından sıkıştırılacaktır. Yenilik şu anda test ediliyor. Kararlı sürümün ne zaman çıkacağı ve konuyla ilgili diğer bilgiler henüz mevcut değil. Ek olarak, WhatsApp belirli durum güncelleme geliştirmeleri sunar. WABetaInfo tarafından yakın zamanda yayınlanan bilgilere göre, ses durum güncellemeleri için test aşaması sona erdi ve özellik kararlı sürümde görünmeye başladı. Kullanıcılar bu işlevsellik sayesinde durum güncellemelerini paylaşabilecek ve daha önce yaptıkları ses kayıtlarını dinleyebilecekler.

WhatsApp 5.5 Milyon Euro Ceza Aldı

Sosyal medya platformu Whatsapp'a kullanıcıları kişisel verilerinin, "hizmet iyileştirmeleri ve güvenlik" sağlamak için kullanılmasına izin vermeye zorladığı gerekçesiyle 5.5 milyon euro para cezası verildi. İrlanda'daki Veri Koruma Komisyonu (DPC), ABD merkezli teknoloji şirketi Meta'ya ait sosyal medya platformu Whatsapp'a Avrupa Birliği (AB) gizlilik kurallarını ihlal ettiği için para cezası verdi. Komisyon, kullanıcıları kişisel verilerinin, "hizmet iyileştirmeleri ve güvenlik" sağlamak için kullanılmasına izin vermeye zorladığı gerekçesiyle sohbet uygulaması Whatsapp'a 5.5 milyon euro para cezası verdi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.