Whatsapp'tan Flaş Yenilik!! Snapchat, Instagram ve Periscope'deki Özellik Wahtsapp'a Geliyor

Instagram, Snapchat ve Periscope uygulamalarında bulunan özelliğin Whatsapp'a da getirileceği iddia ediliyor. İşte Whatsapp'a gelmesi beklenen yeni özellik.

Yayınlanma:
Whatsapp'tan Flaş Yenilik!! Snapchat, Instagram ve Periscope'deki Özellik Wahtsapp'a Geliyor

Son dönemlerin popüler telefon uygulaması Whatsapp'a bir yenilik daha geliyor. Alınan son bilgilere göre Whatsapp'ta ekran görüntüsü alındığı anda karşı tarafa bildirim gitmesi özelliğinin getirilebileceği iddia ediliyor.

Akıllı telefonların artık herkes tarafından kullanılmaya başlanırken, eski tarz mesajlaşmanın yerini de artık Whatsapp üzerinden mesajlaşma aldı. Mesajlaşmanın yanı sıra sesli ve görüntülü arama özelliklerinin de dahil edildiği Whatsapp'a yeni bir özellik daha eklenmesi gündemde. İnstagram, Snapchat ve Periscope gibi telefon uygulamalarında ekran görüntüsü alındığında karşı bildirim gitme özelliğinin Whatsapp'a da geleceği iddia ediliyor.

Konuşma sırasında yazışmaların ekran görüntüsü almak isteyen kullanıcıların bu işlemleri, sohbet ettikleri kişiye bildirim olarak gidecek ve sohbet ettiği kişi ekran görüntüsünün alındığını bilecek. Shiftdelete.net internet sitesinde yer alan bir habere göre anlık mesajlaşma servisi Whatsapp'ın kişisel güvenliği koruması adına şifreler ve güvenlik duvarlarının anı sıra bu özelliği getirmesi ile gizlilik biraz daha arttırılacak.

Bu özellikte kullanıcılar arasında geçen Whatsapp diyaloglarının ekran görüntüsünün alındığı anda karşı tarafa bildirim gidecek ve karşı taraf ekran görüntüsünün alındığından haberdar olabilecektir. Ancak bu özelliğin gelip gelmeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmazken, bu açıklamanın önümüzdeki günlerde kullanıcılarla paylaşılması beklenmektedir.

Özelliğin gelmesi durumunda ise kullanıcılar güncelleme işlemini yaparak bu özellikten faydalanabileceklerdir.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.