Whatsapp'tan Gruplar İçin 2 Yeni Özellik Duyuruldu!

WhatsApp Android tabanlı cihazlar için yaptığı güncelleme ile 2 yeni özelliği duyurdu. Yapılan güncelleme ile birlikte kullanılmaya başlanan iki yeni özellik sayesinde gruplar daha geniş sınırlara sahip olacak. Böylece gruplar daha fonksiyonel bir şekilde kullanılabilecek.

Yayınlanma:
Whatsapp'tan Gruplar İçin 2 Yeni Özellik Duyuruldu!

WhatsApp grupları için 2 yeni özellik geliştirilmesi ile birlikte daha etkili bir kullanım gerçekleştiriliyor. WhatsApp grup açıklaması yapılan son güncellemenin ardından 2048 karaktere yükseltildi. Whatsapp grup açıklamalarının yanı sıra konu karakter sayısı da yükseltildi. Böylece WhatsApp'ta sınırlar çok daha genişledi. Daha önceleri grup açıklaması için 512 karakter kullanılırken yapılan yeni açıklamanın ardından bu sınırın 2048 karaktere çıkarıldığı belirtildi. Bununla birlikte grup konusu için daha önceden 25 karakter sınırı bulunurken bu sınır 100 karaktere kadar arttırıldı. Geliştirilen bu özellikler sayesinde WhatsApp gruplarındaki yöneticiler tarafından grupların açıklamaları daha detaylı bir şekilde yazılabilecek. Böylece birçok kişinin bulunduğu bu gruplarda daha detaylı bir şekilde bilgilerin yazılması mümkün hale gelecek.

62c3dcc1d265a20b1cb6c1c0.jpeg

Whatsapp Grupları Katılımcı Sayısı Kısa Bir Süre Önce Yükseltilmişti

WhatsApp'ta kurulan grupları katılacak kişi sayısı kısa bir süre öncesinde yükseltilmişti. 1024 kişiye kadar katılımcı eklemesi yapılabilen gruplar için bazı kurallar belirlenmesi gerektiğinde detaylı bilgi yapılması için açıklama kısmı oldukça kısıtlıydı. Böylece WhatsApp grubunun hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirme yapmak ve kuralları açıklama kısmına yazmak oldukça zor oluyordu. Bu sınırların arttırılması ile birlikte WhatsApp gruplarında açıklama kısmını daha geniş ve etkili kullanmak mümkün hale geldi.

manset-27.jpg

Tüm bu güncellemeler ve geliştirmelerin ardından WhatsApp kullanımı özellikle yöneticiler için çok daha geniş bir kullanım alanı sağladı. Açıklanan iki yeni özellik sayesinde WhatsApp'ta bu özellikleri kullanmaya başlayan birçok kişi oldu. Zaman içerisinde bu özelliklerin daha yaygın bir şekilde kullanılması bekleniyor. Bununla birlikte hala dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında zirvede yer alan WhatsApp daha sonraki güncellemeler için metin hizalama ya da arka plan değiştirme gibi çok sayıda yeni özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor. Böylece WhatsApp'ın popülerliğini uzun bir süre daha koruması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.