Wonder Woman ilk hafta sonunda rekorları alt üst etti

Uzun süredir beklenen ve Wonder Woman'ın geçmiş yaşamını konu alan film, gişede büyük bir başarıya imza attı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Wonder Woman ilk hafta sonunda rekorları alt üst etti

Tüm dünya üzerinde geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren ve büyük bir heyecan ile beklenen Wonder Woman filmi, vizyona girdiği 3 günde milyonlarca kişi tarafından beyaz perde de izlendi.

Alınan son verilere göre 2 Haziran Cuma günü vizyona giren Wonder Women, ilk hafta sonunda 223 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Elde edilen bu gişe hasılatının 100 milyon dolarlık kısmı sadece Amerika Birleşik Devletleri sınırları içinde gerçekleşti. Buna ek olarak uluslararası pazarların buna katkısı 122.5 milyon dolar oldu.

Çekimler 149 Milyon Dolara Mal Oldu

Öte yandan alınan bilgilere göre Wonder Woman filminin çekimlerinin 149 milyon dolara mal olduğu belirtildi. İlk hafta sonu 222.5 milyon dolar hasılat elede eden Wonder Woman, filme harcanan bu rakama kendini kanıtlamayı başardı.

Oscar Ödüllü Yönetmen Bir Rekora İmza Attı

Bildiği üzere Wonder Woman’ın geçmiş yaşamını konu alan bu filmin kamera arkasında başarılı kadın yönetmen Patty Jenkins yer alıyor. Daha önce 2003 yılında Monster filmiyle Charlize Theron’a Oscar Ödülü kazandıran yönetmen şimdi gişede Wonder Woman ile bir rekora imza attı. Daha önce Sam Taylor-Johnson, Fifty Shades of Grey (Grinin Elli Tonu) ile bu alanda zirveye oturmayı başarmıştı. Patty Jenkins’in başarının ardından birincilik el değiştirmiş oldu.

Wonder Woman Süperman'ı Yenebilir mi?

Gal Gadot‘a çizgi roman hayranlarının uzun zamandır tartıştığı soru yöneltildi: Wonder Woman, Superman’i dövebilir mi? Sevilen oyuncu tereddüt etmeden “Kesinlikle. Başa baş bir mücadele olur ancak Wonder Woman yener.” cevabını verdi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.