World of Tanks ve Terminatör 2 Bir Araya Geliyor

World of Tanks (WoT) Blitz ve PC sürümü, Terminatör 2 dünyasıyla birleşerek, sınırlı süre devam edecek bir etkinliğe imza attı. Etkinlik, oyun severlerin oldukça ilgisini çekerken, farklı deneyimler yaşanması ise ayrı keyif...

Yayınlanma:
World of Tanks ve Terminatör 2 Bir Araya Geliyor

World of Tanks (WoT) Blitz ve PC sürümü, Terminatör 2 dünyasıyla birleşerek, sınırlı süre devam edecek bir etkinliğe imza attı. Etkinlik, oyun severlerin oldukça ilgisini çekerken, farklı deneyimler yaşanması ise ayrı keyif verdi.

World of Tanks, günümüzün en önemli online oyunlarından biri. 12 Ocak’ta başlayan etkinlik, PC ve Blitz sürümlerinde başlayacak. Etkinlikte WoT ile Terminatör 2: Kıyamet Günü bir araya gelerek farklı deneyimler yaşanmasını sağlayacak.

Düzenlenen etkinlik sayesinde oyuncular farklı ayrıcalıklara ve avantajlara sahip olma imkanı yakalayacak. Oyuncuların ilgisini çeken temel hususun sağlanacak avantajlar ve ürünler olduğunu tahmin etmek zor değil.

Dört Farklı Komutan ile Tanklar Komuta Edilebilecek

World of Tanks oyuncularının PC sürümünde, Battle Pass Special: Judgement Day etkinliğiyle zaman yolculuğuna çıkılan bir macera yaşayacakları aktarıldı. Yapılacak olan bu etkinlikte özel efektlere yer verilecek ve ayrıca Premium tank T-832 de kullanıcılara sunulacak.

Etkinlikte oyuncular Terminatör 2 karakterleri ile tanklarını komuta edebilecek. Sarah Connor, T-1000, T-800 ve John Connor karakterlerini, ikonik replikleri ile tankların komuta koltuğuna oturtmak mümkün olacak. Bu etkinlik 1 hafta boyunca devam edecek. Avantajlardan yararlanmak için acele edin.

https://www.youtube.com/watch?v=gOLkf-ebnBI

Blizt kısmında ise Hasta la Vista adıyla gelen etkinlik, oyunculara bazı özel avantajlar sağlayacak. Bu avantajlardan bazıları:

  • T-800 kamuflajı olan Cyborg tank
  • Terminatör 2 temalı 10 adet avatar
  • 4 nadir tank kamuflaj
  • Profil arka planı

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.