Xiaomi 13 Pro’dan İphone’na Meydan Okuma!

Xiaomi 13 Pro, İphone’na meydan okuma konusunda kararlı. Piyasanın en çok satılan İphone serilerini geride bırakmak için gaza bastı.

Yayınlanma:
Xiaomi 13 Pro’dan İphone’na Meydan Okuma!

Çinli akıllı telefon devinden İphone’nu geride bırakma hedefi var. Öncelerde tanıtımını yapmış olduğu Xiaomi 13 serisiyle Avrupa’ya adımını atmaya başlayacak. Üstelik hem özellikleri hem de fiyatlarıyla İphone serilerini sollama düşüncesi içerisinde olan Çinli dev şirket, sektörde etkili stratejilerle üretimlerini yapmaya başlayacak.

Çinli akıllı telefonn üreticisinin üzerinde önemle durarak tasarlamış olduğu 13 Pro serisinden bir hayli umutlu. Öyle ki şirket tarafından belirlenen hedeflerin ne olduğuna bakıldığında İphone modellerini geride bırakmak. Böylelikle Avrupa’da hakimiyet kuran İphone modellerine karşı adeta bir savaş başlatmış durumda.

Xiaomi 13 Pro Avrupa’da Hakimiyet Kurabilecek Mi?

Piyasanın şüphesiz bir numaralı hakimi İphone denebilir. Birçok marka her ne kadar yeni modellerini ortaya çıkararak İphone modellerini geride bırakma hayali kurmuş olsa da bunu başarabilen bir model henüz çıkmadı. Fakat kafaya takan ve Avrupa’da hakimiyet kurmak isteyen bir diğer akıllı telefon üreticisi Xiaomi olduğunu söylemek mümkün. Çinli akıllı telefon üreticisinin bu sefer çok daha kararlı şekilde piyasada yer aldığını söylemek mümkün. Öyle ki Xiaomi 13 Pro, Avrupa’nın en önemli modellerinden biri olma yolunda hedefini belirliyor. Xiaomi 13 PRO, piyasasının hakimi olan pek çok modellerini geride bırakmaya hazırlanıyor.

Xiaomi 13 Pro, İphone modellerini geride bırakabilecek hangi modellerini içeriyor diye bakıldığında 6.7 inçlik kavisli ekran özelliğiyle geliyor. Ana 50 MP arka kamera özelliğinin yanı sıra 1 inçlik lens özelliğine sahip olan 13 Pro, üstün özellikleriyle piyasada iddiasını sürdürmeyi başarmış olacak. Ön kamera özellikleri 32 MP şeklinde hazırlanmış olurken, 50 MP ultra geniş kamera özelliklerine yer verilmiş.

Şık Tasarımıyla Gelen Xiaomi 13 Pro Fiyat Etiketi Ne Olacak?

Xiaomi 13 Pro fiyat etiketinin ne olacağı teknoloji severler tarafından merakla bekleniyor. Flora yeşil, siyah ve beyaz renk üçlüsü ile gelecek olan modelin fiyat etiketi Avrupa’daki başlangıcı 1.000 Euro ile yapması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.