Xiaomi 13 Ultra Tasarımı İlk Defa Sızdırıldı!

Şirketin amiral gemilerinden biri olan Xaiomi 13 ultra tasarımı sızdırıldı. Ultra 13 tasarımı ilk defa gün yüzüne çıkarken işte merak edilen tasarım detayları.

Yayınlanma:
Xiaomi 13 Ultra Tasarımı İlk Defa Sızdırıldı!

Xiaomi dev şirket, 13 ultra ile ilgili çok fazla bilgiden söz etmemişti. Çin’de tanıtmış olduğu Pro ve Pro13 modelleri hakkında detaylara yer verirken 13 ultra tasarım hakkında bilgi vermemesi de daha çok meraklandıran konulardan biri olmuştu. Uluslararası arenada tanıtımı yapmış olduğu Pro modellerinin yanı sıra Xiaomi 13 ultranın da tasarımının nasıl olacağı şirketi merakla takip eden teknoloji severler tarafından öğrenilmek istenen konuların başında yer alıyordu. Fakat 13 Ultra ile alakalı olarak pek fazla bilginin verilmemiş olması da ister istemez yeni çıkacak modele karşı da merakın günden güne daha fazla artmaya başlamasına neden oldu.

Yakın bir zaman dilimi içerisinde piyasada olacak Xiaomi 13 Ultranın pek çok bilgiyi içermemesi teknoloji kullanıcılarını iyiden iyiye çok daha fazla meraklandıran konuların başında yer aldı. Teknoloji yeni modeline dair bilgilerin de şüphesiz çok daha yavaş şekilde ilerleme kat ettiğini söylemek mümkün. Xiaomi 13 Ultra için özel olarak tasarlanmış olan kılıf görüntüsü internet mecrasına düşerken, tasarım açısından bakıldığında müthiş bir daire görüntüsüne sahip şekilde hazırlanmış olması da kamera adasının resmini çizmesine neden oluyor.

14.jpg

Yeni Görüntüler Sızdırıldı! Hangi Özellikler Göze Çarptı!

Sızdırılan yeni görüntülerin ardından 12 S ultrada olduğu gibi sensörlerin benzerlik göstermiş olduğu fark ediliyor. Ayrıca adanın üzerinde oval şeklinde bir kesik bulunuyor. Fakat bir diğer görsel daha sızdırılırken, diğer görselde çok fazla detaylara yer verilmediği fark ediliyor. 13 Ultra ile ilgili olarak ortaya çıkan görüntülerden sonra ne zaman tanıtımı yapılacak olduğu bir başka önemli konuların başında yer aldı.

xiaomi-13-iphone-14-pro-maxi-geride-birakti-iste-pil-omurleri-1.webp

Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi ile ilgili ortaya atılan pek çok iddialar var. Bu bilgiler doğrultusunda çıkış tarihinin hangi aralıklar içerisinde yapılacak olduğu konusuna geldiğimizde Nisan ve Mart aylarında olacak. Dtof sensör özelliği ile dikkat çekecek yeni model yakın zamanda çıkmış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.