Xiaomi 13 ve 13 Pro Çin’in Dışında Görüldü! Yakında Gelecek!

Bugün, uzun süredir beklenen telefonların Çin dışındaki sertifikasyonunun başlangıcını işaret ediyor. Çin'de yakın zamanda düzenlenen özel bir etkinlikte Xiaomi, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerini tanıttı. Uluslararası...

Yayınlanma:
Xiaomi 13 ve 13 Pro Çin’in Dışında Görüldü!  Yakında Gelecek!

Bugün, uzun süredir beklenen telefonların Çin dışındaki sertifikasyonunun başlangıcını işaret ediyor. Çin'de yakın zamanda düzenlenen özel bir etkinlikte Xiaomi, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerini tanıttı. Uluslararası pazara girmek üzere olan telefonlara kullanıcılar ilgi gösterdi. Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro, şirketin bu konudaki sessizliğini sürdürmesine rağmen nihayet Çin dışında sertifika almaya başladı.

Xiaomi 13 Serisi Uluslararası Satışlara Hazırlanıyor

Raporlara göre Xiaomi 13 serisi, Bureau of Indian Standards (BIS) ve Tayland NBTC'nin veritabanlarında bulundu. Böylece her iki telefonun da önümüzdeki haftalarda küresel ölçekte pazara girmesi resmiyet kazandı. Ancak, veri tabanında bulunan verilere göre Xiaomi 13, küresel pazarda karşılaştırılabilir özelliklerle piyasaya sürülecek.

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'nun Özellikleri

6.36 inç 120Hz OLED ekran, 32 MP özçekim kamerası ve üçlü arka kamera sistemi (50 MP ana, 12 MP ultra geniş ve 3.2x optik yakınlaştırmalı 10 MP telefoto) amiral gemisi Xiaomi 13'te yer alacak. Kaputun altında, yeni telefonun 67 W kablolu, 50 W kablosuz ve 10 W ters kablosuz şarj özellikli 4.500 mAh pili, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi, 8/12 GB RAM ve 128/256/512 GB depolaması olacak.

Premium bir varyant olan Xiaomi 13 Pro, giriş seviyesi cihazla birçok ortak özelliğe sahiptir. Bununla birlikte, daha büyük bir 6,73 inç OLED ekran ve tamamen yeni bir arka kamera sistemi (OIS'li 50,3 MP ana, 50 MP ultra geniş ve OIS'li 50 MP 3,2x optik yakınlaştırmalı telefoto) ile tamamlanacak. Akıllı telefon ayrıca 120 W hızlı şarjı destekleyen 4.820 mAh batarya ile gelecek.

Xiaomi CIVI 3 Hakkında İlk Bilgiler İnternete Sızdırıldı

Xiaomi hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yılın Eylül ayında CIVI 2 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Çinli kaynaklara göre şirket şimdi de üçüncü nesil CIVI üzerinde çalışıyor. Cihazla ilgili bazı önemli detaylar internete düştü. Aktarılan bilgilere göre Xiaomi CIVI 3 sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 8200 işlemci üzerine inşa edilecek. Mevcut model Snapdragon 7 Gen 1 platformunu kullanıyor. Yeni akıllı telefonda Qualcomm çözümü görmeyeceğiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.