Xiaomi Civi 3 yakında piyasaya sürülecek

Teknoloji şirketi Xiaomi, akıllı telefonlarıyla çok sayıda kullanıcıyı mest eden bir firma. Giriş ve orta seviye akıllı telefonlarıyla orta bütçeli kullanıcılarını da düşünen şirket, geçtiğimiz yıl Xiaomi Civi 2'yi...

Yayınlanma:
Xiaomi Civi 3 yakında piyasaya sürülecek

Teknoloji şirketi Xiaomi, akıllı telefonlarıyla çok sayıda kullanıcıyı mest eden bir firma. Giriş ve orta seviye akıllı telefonlarıyla orta bütçeli kullanıcılarını da düşünen şirket, geçtiğimiz yıl Xiaomi Civi 2'yi piyasaya sürmüştü. Bütçeye göre özçekim kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken Xiaomi Civi 2 yerine artık yeni halefi gelecek, çünkü şirket bunun hazırlıklarını sürdürüyor.

2022 yılının Eylül ayında tanıtılan Xiaomi Civi 2, orta sınıf akıllı telefonlar arasında dikakt çeken bir model olmuştu. Beyaz rengi, farklı dış tasarımı ve arka kamera kurulumuyla pek çok kullanıcıya cazip gelen cihazın yeni halefi meydana çıktı. Çinli kaynaklara göre şirket, Xiaomi Civi 3 üzerinde bir çalışma yapıyor. 

Xiaomi Civi 3 özellikleri

Gizmochina'nın konuya ilişkin açıklamalarına göre, Xiaomi Civi 3, MediaTek Dimensity 8200 işlemci üzerine kurulacak. Bir önceki modelde ise Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti mevcuttu. 

Xiaomi Civi 2'ye benzer olarak, kavisli kenarlara, FHD+ çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekran paneline ve çift arka kameraya sahip olacak. 

Bu özellikler dışında, Xiaomi Civi 3 ile ilgili olarak daha fazla bir detay yok. Yeni model cep telefonu, ilk çıkışın zamanlamasına göre 2023 yılının sonbahar aylarında piyasaya sürülebilir.

Xiaomi Civi 2 özelliklerine bir göz atarak cihaz hakkında birkaç fikir elde edinmek mümkün olabilir. 

Xiaomi Civi 2 özellikleri

  • 6.55 inçlik Full HD+ AMOLED ekran
  • Snapdragon 7 Gen 1 yonga seti
  • 8GB / 12GB RAM
  • 128GB/256GB depolama
  • 50MP Sony IMX766 ana sensör
  • 32MP + 32MP ön kamera
  • 4500 mAh batarya, 67W hızlı şarj
  • Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, çift 5G bağlantısı

Xiaomi Civi 2'yi diğer orta sınıf akıllı telefonlar arasında ön plana çıkaran özelliği ön kamerasıydı. Kaliteli selfie isteyen kullanıcıların ilgisine çekmeyi başaran cihazın ön kamerasında güzellik modu ve arka planı bulanıklaştırma gibi pek çok yazılım söz konusuydu. Kullanıcılar tarafından yeni halefi oldukça merak ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.