Xiaomi Kullanıcılarını Sevindiren Haber!

Xiaomi, MIUI 14 arayüzünü Redmi Note 9S kullanıcıları için uygulayacak. Güncelleme ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Yayınlanma:
Xiaomi Kullanıcılarını Sevindiren Haber!

Bir süre önce piyasaya çıkan MIUI 14 kullanıcıların beğenisini topladı. Birçok yeniliği beraberinde getiren MIUI 14, Android 13 ve Android 12'yi temel alan birçok yeniliği beraberinde getirirken kullanıcılara daha yeni ve konforlu bir deneyim sunuyor.

Redmi Note 9S Yeni Güncellemeyi Alacak!

Xiaomi'nin beğenen modeli Redmi Note 9S, MIUI 14 güncellemesini alabilecek. Redmi Note 9S modelinin global ROM çalıştıran sürümleri MIUI 14 güncellemesini alabilecek.

Yeni sürüm Android 12’yi temel alırken V14.0.1.0.S.JWMIXM numaralarına sahip ve sistem güvenliğini artıracak Şubat 2023 güvenlik modelini beraberinde getiriyor.

Xiaomi güncelleme için kesin bir tarih vermese de tahminlere göre Mart ayının ilk haftasından itibaren güncellemeler başlayabilir. Bu güncelleme, ilk olarak Mi Pilot kullanıcıları için yayınlanacak. Buradan alınan geri bildirime göre bir sorun çıkmaması halinde herkesin kullanımına açılacak.

MIUI 14 Kullanıcılara Hangi Avantajları Sunuyor?

Xiaomi’nin yeni arayüzü ile ilgili detaylar hakkında bilgiler her geçen gün artıyor. Peki MIUI 14 kullanıcılarına hangi avantajları sağlayacak?

  • Temel uygulamalardan silinmek isteyip sistem izin vermediği için silinemeyen tüm uygulamalar kaldırabilecek.
  • Sistem performansı yüksek oranda geliştirilerek sistem akışı %88 oranında artacak.
  • Güç tüketiminde %16 oranında bir verimlilik artışı olacak.
  • Uygulamaların çalışmasını hafifleten foton motoru teknolojisi sayesinde üçüncü parti uygulamalarının güç tüketimine olan etkisi %22 oranında azalacak.
  • Yeni MIUI 14 eski sürümlere göre daha hızlı ve daha kararlı hale getirilecek ve daha az alan kaplayacak.
  • Süper simgeler ismi verilen bir özellikle, Ana ekrana farklı semboller ekleyebilmenize olanak sağlayan bu özellikle birlikte daha canlı ve daha iyi görünümlü temalar elde edilebilecek.

MIUI 14 Hakkında Yorum: Sistemin vadettiği olanaklar kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacak. Bununla birlikte, sistem performansı yükseltilmiş olsa da MIUI 14, bir önceki sürümden %23 oranda daha az alan kaplıyor. Ayrıca yalnız Snapdragon 8 Gen 1, 8 Gen 1+ ve yeni Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili modellerin bu yeniliklere odaklı optimize edildiğini hatırlatalım.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.