Xiaomi MIUI 14’te Yer Alacak Telefonları Belirledi

Android 13 tabanlı olan MIUI 14 desteğini sunmaya devam edecek. Xiaomi MIUI’de yer alacak telefonlarıyla ilgili listelemesini yaptı.

Yayınlanma:
Xiaomi MIUI 14’te Yer Alacak Telefonları Belirledi

Xiaomi de MIUI’de yer alacak telefonlarını belirledi. Buna göre dev şirketin MIUI’de yer alacak telefonları hangisi olduğu kesinleşmiş oldu. Yeni modellerini tam gaz sunmaya devam eden dev şirket tarafından güncellemeler tüm hızıyla yapılmaya devam ediliyor. Bu sayede şimdilerde şirket tarafından yapılan bir başka açıklamalardan biri olarak Xaiomi MIUI 14 listesi olacak.

Xiaomi MIUI 14 Hangi Telefonlar Yer Alacak?

Xiaomi dev şirket tarafından piyasada yer alacak telefonlar listesi belli oldu. Xiaomi MIUI 14 listesinde hangi telefonların yer alacak olduğu en çok sorgulanan soruların başında yer alıyor. Çinli şirket yerinde durmayarak son dönemde piyasaya çıkarmak için hazırlanmış olduğu telefonlarına yer verdi.

Xiaomi MIUI 14 güncellemesinin yer aldığı telefonlar ile ilgili olarak şirket tarafından da bilgi verildi. Buna göre şirket tarafından yapılan açıklamada Xaiomi MIUI 14 ile ilgili olarak bilgi paylaşımı da yapılmış oldu. Bu sayede hangi modellerin yer alacağına dair bilgi verilirken, teknoloji severlerde bundan sonra bilgi sahibi olmaya başlayacak. Çinli şirket çok yakın bir süre dilimi içerisinde yeni sürüm olan MIUI 14 güncellemesiyle karşımıza çıkmaya başlayacak.

Xaiomi Yeni Sürümleriyle Karşımızda!

Çinli şirket yeni sürümleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sürekli olarak telefonda güncellemeler yapmaya başlayarak akıllı telefonlarla ilgili olarak en yenilikçi modelleri de çıkarmaya devam ediyor. En akıcı ve aynı zamanda da hafif modeline yer vermiş olan Xiaomi, akıllı telefon pazarının en önemli markalarından biri olmayı başardı. MIUI güncellemesinin yer alacağı yeni modeller hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Xiaomi yeni sürümüyle güncellemenin yer alacağı modeller şu şekildedir; Xiaomi 12 T Pro, Xiaomi 12X, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi 12 lt gibi pek çok modellerinde yeni sürüm yer alacak olduğuna dair bilgi verildi. 2023 yılı ilk çeyreği bitmeden bundan sonra Xiaomi yeni sürümü akıllı telefon modellerinde yer alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.