Xiaomi'nin akıllı evcil hayvan mama besleyicisi ile tanışın!

Xiaomi, akıllı ev serisine bir yenisini daha ekledi. Evde yokken tüylü dostlarınızı beslemek için tasarlanan akıllı mama besleyici ile tanışın! İşte ayrıntılar...Teknoloji şirketi Xiaomi, yalnızca akıllı telefonlarıyla...

Yayınlanma:
Xiaomi'nin akıllı evcil hayvan mama besleyicisi ile tanışın!

Xiaomi, akıllı ev serisine bir yenisini daha ekledi. Evde yokken tüylü dostlarınızı beslemek için tasarlanan akıllı mama besleyici ile tanışın! İşte ayrıntılar...

Teknoloji şirketi Xiaomi, yalnızca akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir marka değil. Şirketin akıllı ev serisi kapsamında geliştirdiği ve piyasaya sürdüğü birçok ürün mevcut. Son olarak, akıllı akvaryum ile karşımıza çıkan şirket, bugün ise evde evcil hayvanı olan kullanıcılara yönelik yeni bir cihaz ile karşımıza çıktı. 

Akıllı Evcil Hayvan Mama Besleyicisi olarak şirketin tanıttığı ürün, evinde tüylü dostları olanlar için geliştirildi. Evde bir evcil hayvanınız varsa mutlaka onu evde yalnız bırakma sorunu yaşamışsınızdır. Evde onlara bakacak kimse olmadığı zaman uzun bir yolculuk için bir yere gitmek oldukça zor hale gelebiliyor. Bu sorunu elen alan Xiaomi, 'dijital bakıcı' görevi yapan bir cihaz geliştirdi.

Xiaomi Akıllı Evcil Hayvan Mama Besleyicisi, sabit zamanlama ve mama dozajını otomatik olarak dağıtan 24 saatlik otomatik bir evcil hayvan besleme cihazı olarak tanıtıldı. Bu cihazla, evcil hayvanınızın beslenmesini cep telefonu üzerinden Xiaomi'nin Mi Home uygulamasından yapabilirsiniz. Böylece seyahat ettiğiniz her yerden zamanında dozajı ayarlayabilir ve uzaktan bir şekilde evcil hayvanınızı besleyebilirsiniz.

Şirket, cihazın bileşenleri olan mama dağıtım yapısını 10 binden fazla test etti. Ayrıca cihazın şebeke ve güç olmadığında bile, düzenli dağıtım sağlayan acil durum güç kaynağı ile çalıştığını belirtti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.