Xiaomi’nin Çıkaracağı En Ucuz Telefonun Merak Edilen Özellikleri Belli Oldu! Redmi A2’de Neler Olacak?

Düşük bütçeli akıllı telefon satın almak isteyenleri sevindirecek Xiaomi’nin ucuz telefon modelleri listesinde yer alan Redmi A2 özellikleri belli oldu. Peki düşük bütçeli telefonun özellikleri neler?

Yayınlanma:
Xiaomi’nin Çıkaracağı En Ucuz Telefonun Merak Edilen Özellikleri Belli Oldu! Redmi A2’de Neler Olacak?

Xiaomi’den orta sınıf bütçeye sahip olan hedef kitlesini de sevindirecek yeni akıllı teknoloji tasarlandı. Şirketin uygun fiyatlar listesinde yer alacak Redmi A2’nin özellikleri neler olacağı araştırılmaya devam ediliyor. Fiyat açısından son derece uygun olması, markanın modelini kullanacak kişiler açısından bir hayli sevindiren önemli gelişmelerden biri.

Çinli Şirketin Yeni Redmi A2’sinde Neler Olacak?

Teknoloji dünyasının en popüler markalarından olan Xiaomi, her bütçeye hitap edebilecek geniş çaplı ürünleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Akıllı telefon konusundaki ihtiyaçların karşılanması konusunda kararlı olacak Çinli şirketin tasarım açısından baktığımız zaman çok fazla bir değişikliği sunmayacak olduğu göze çarpıyor. Yeni ekonomik bütçeli modeli olan Redmi A2’nin özelliklerine göz atıldığında 6.52 inç boyutlarındadır. 1600x720 piksel IPS LCD ekran özelliğine sahip olan akıllı cihazın gösterişli özelliği dikkatleri çekme konusunda bir hayli başarı sağlıyor.

Redmi A2’nin gücünü ise sekiz çekirdekli şekilde geliştirilmiş olan mediatek heli G36 platformundan aldığını söylemek mümkün. Her ne kadar fiyat açısından diğer modellerine oranla daha ekonomik sınıfta yer almış olsa da tasarım ve performans olarak geri planda bırakılmadığı görülüyor. Bu nedenle akıllı telefon kullanıcıları bir yandan ekonomik bir telefon kullanma şansına sahip olurken bir yandan da şık ve donanımlı bir cihaza kavuşma fırsatını yakalamaya başlayacak.

Redmi A2’nin Depolama Özellikleri

Redmi A2’nin depolama özellikleri beklentileri karşılayacak şekilde ayarlanmış. 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip gelişmiş akıllı telefon modellerinden biri olmayı başaran Redmi A2, 10 W hızlı şarj desteklidir.

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, Redmi A2 modelini teknoloji piyasasına sunmaya hazırlanıyor. Geçen sene tanıtımı yapılmış olan Redmi A1’e oranla çok daha gelişmiş bir sürümü sunacak akıllı telefon üreticisi şirketin, bitmek bilmeyen serilerine bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.