Yağmur Ünal Cephesinden Takipçilerine Müjdeli Haber Geldi! Türkan Şoray Bu Saatten Sonra Kayınvalide Olacak

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları olan Yağmur Ünal cephesinden müjdeli haber takipçilerle paylaşıldı! Magazin haberlerinin detaylarında yer alan bilgi doğrultusunda, Yağmur Ünal’ın bir süredir beraber olduğu iş insanı olan İzi Hekimoğlu ile evlenme yoluna gireceği açıkladı. Türkan Şoray’ın da kayınvalide olmaya hazırlandığı aktarılanlar arasında.

Yayınlanma:
Yağmur Ünal Cephesinden Takipçilerine Müjdeli Haber Geldi! Türkan Şoray Bu Saatten Sonra Kayınvalide Olacak

Cemiyet hayatının neredeyse herkes tarafından tanınan isimlerinden birisi olan Türkan Şoray kayınvalide olmak için hazırlıklar yapmaya başladı. Kızı Yağmur Ünal iş insanı olan İzi Hekimoğlu ile yakın bir tarihte nikah masasına oturmak için hazırlıklar yapmaya başladı. Farklı bir gazete üzerinden yapılmış olan habere göre Ünal tüm gözlerden uzak bir şekilde yaşadığı beraberliğinin yakın bir tarihte evlilikle taçlandırmaya planladığı açıklandı.

Türkan Şoray Kızının Dünya Evine Girmesi İçin Baskı Yaptı

37 yaşında olan güzel isim hakkında dolaşan iddialara göre annesi Türkan Şoray kızının dünya evine girmesi için başka yaptığı açıklandı. Kızı Yağmur'un mürüvvetini dört gözle bekleyen Türkan Şoray kızının bu yaz içerisinde Bodrum’da aile dostları ile beraber oldukça sade bir törenle dünya evine gireceğini söylemesi de iddialar arasında yer alıyor.

syqfg-1675237082-846.webp

İzi Hekimoğlu Kim?

Cemiyetin tanınan isimlerinden birisi olan Yasemin Gençoğlu’nun babası olan ünlü işadamı İzi Hekimoğlu aynı zamanda da bir dede. Yağmur İnan ile İzi Hekimoğlu’nun zamanında yaş farkı çok fazla konuşulmuş hatta Yasemin Gençoğlu’nun da bu ilişkiye en başından beri karşı olduğu iddia edilenler arasında yer almıştı. Kızından sonunda onay alan Hekimoğlu’nun Yağmur Ünal ile evliliğe dair ilk adımı atacağı çıkan haberler arasında yerini alıyor. İkili daha önce katılmış oldukları bir festivalde ortaya çıkarak poz vermişlerdi.

Nikah Ne Zaman Olacak?

Söylenenlere göre nikahın bu yaz içerisinde Bodrum’da olacağı söyleniyor. İkili sade bir nikah töreni ile dünya evine girerek, kendi ailelerini kurmaya hazırlanıyorlar. İkiliye şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.