Yalı Çapkını Dizisinin Sevilen Yıldızı Afra Saraçoğlu Annesiyle Selfie Çekip Paylaştı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını adlı dizide sevilen Afra Saraçoğlu annesi ile selfie çekerek paylaştı. Gösterdiği oyunculuk performansıyla dikkatleri çeken Afra Saraçoğlu aynı zamanda özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Yayınlanma:
Yalı Çapkını Dizisinin Sevilen Yıldızı Afra Saraçoğlu Annesiyle Selfie Çekip Paylaştı

Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra tekrar özel hayatı gündem olan oyuncu bu sefer annesiyle selfie çekerek paylaştı. Yayın hayatına başladı ilk günden bu yana reytingleri zirve yapan Yalı Çapkını dizisinin Seyran karakteri Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra bu sefer sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündeme geldi.

Dizideki Seyhan rolünde gösterdiği performans ile seyircinin beğenisini kazanan Afra Saraçoğlu, sosyal medya paylaşımlarında annesine yer verdi. Deniz kıyısında bir yerde çekildiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan oyuncu bu paylaşım için Kuzey Egem açıklamasını paylaşıma yazdı. Aynı zamanda annesiyle de selfie çekerek paylaşan oyuncu için güzelliğini annesinden aldı herhalde gibi yorumlar yapıldı. Yapılan bu paylaşımın altına Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisinden rol Arkadaşları Berim Pozam ve Mine Turgay da yorum yaptı.

Annesi Keşfedilmesini Sağladı

Afra Saraçoğlu'nun keşfedilmesinde annesinin büyük bir rolü bulunuyor. Yıldız oyuncunun kariyerini başlatan ilk adımı annesi attı. Özcan Deniz tarafından Nurgül Yeşilçay ile çekilmiş bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması ile Afra Saraçoğlu'nun annesi bu paylaşıma yorum yapıyor. Nurgül Yeşilçay ile rol alacakları yeni film projesinde renkli gözlü bir kız oyuncu arayışı olunca Afra Saraçoğlu'nun annesi Özcan Deniz'e mesaj atıyor. Bu durum sayesinde Afra Saraçoğlu keşfediliyor ve hayatı değişiyor. Ardından Afra Saraçoğlu kariyer basamaklarını hızla çıkmaya başlıyor.

63d3c55aaa74e0db68f1976b.png

Böyle bir arayışta olduklarını bilmeden mesaj gönderen annesine diziden dönüş yapılıyor. Beraberinde ise Saraçoğlu oyunculuğa adım atıyor. Annesinin mesaj atması ve devamında ise Deniz’in dönüş yapmasını hayatındaki en büyük şans olarak nitelendiren ünlü yıldız, film için deneme çekimlerine katılım sağladıktan sonra Yeşilçay ve Deniz ile aynı filmde başrolleri paylaştı. Oynadığı ilk rolle dikkatleri bir hayli üzerine çeken ünlü oyuncu, daha sonra Fazilet Hanım ve Kızları, Kötü Çocuk, İyi Oyun ve Aşk Bu Mu? gibi yapımlarda rol aldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.