Yapay Zeka Uygulamalarına Bir Yenisi Daha

Yapay zeka birçok alanda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda üretilen birçok yapay zeka uygulamasına istediğiniz müzikleri bulabileceğiniz bir yapay zeka uygulaması daha ekleniyor. Bununla beraber farklı alanlarda tercih edeceğiniz birçok uygulama üretilecek

Yayınlanma:
Yapay Zeka Uygulamalarına Bir Yenisi Daha

Piyasaya sunulan PlaylistAI uygulaması özellikle müzik listelerinizi yapay zeka yardımıyla beraber sizlere sunacak. Yapılacak olan uygulama sayesinde yapay zekâ kullanılıp kullanıcılar için özel çalma listelerini kendiliğinden oluşturacak. Bu uygulama hem Spotify hem de Apple Music ile uyumlu olarak çalışacak.

Playlistaı Uygulaması Kendi Kendine Çalma Listesi Oluşturacak

Piyasada bulunan birçok müzik uygulamasından farklı olarak geliştirilen PlaylistAl uygulaması yapay zeka desteği sayesinde farklı bir müzik listesi oluşturacak.

PlaylistAI uygulaması kolayca çalma listeleri oluşturmanıza yardımcı olmasının yanı sıra müzik zevkinizi de bilerek yeni şarkılar önerecek.

Uygulamada aynı zamanda Spotify ve Apple Music uyumu da var. Aramış olduğunuz müzik türünü belirterek kendinize özel bir çalışma listesi oluşturabilirsiniz. Aradıkları müziği bulması konusundan insanlara yardımcı olacak olan PlaylistAI uygulamasını kullanmanın birden fazla yolu bulunuyor.

Poster Tarama Özelliği Olacak

Geliştirilen bu uygulamada kamera sistemi de çok farklı, bu sistemde posterleri taratılan sanatçılara ait şarkılar çıkacak. Sadece posterler değil aynı zamanda fotoğraf ve benzeri ögelerinde taratılıp buradaki şarkıların çıkacağı belirtildi. Uygulama kendi kendine sizler için çarpıcı çalma listeleri oluşturup poster seçecek bu işlemin ardından da poste, fotoğraf ve benzeri ögeleri de PlaylistAI'de yükleyip aradığınız sanatçıyı bulabileceksiniz.

Tiktok ile Uyumlu Çalışacak

PlaylistAI aynı zamanda TikTok videolarıyla da çalışacak. TikTok'ta derleme yayınları yapan pek çok içerik uygulaması var bunlar arasında birden çok şarkının olduğu bir video bulduğunuz zaman bunu fotoğraf galerinize kaydedebilirsiniz. Bu şarkıyı dinlemek için de PlaylistAI uygulamasına yükleyebilirsiniz. Uygulama burada bulunan aradığınız şarkıyı ayrıştırıp ardından sizlere sunacak.

Buna ek olarak, kullandığınız arama terimlerinden çalma listesi oluşturmak Spotify tarihçesine bakarak liste çıkarmak gibi seçenekler de sunuyor. Ücretsiz olarak sadece üç çalma listesi oluşturma imkânınız var. Bundan sonrası için ayda 2,99 dolar ödemek gerekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.