Yapı Kredi'den Alışveriş Tutkunlarına Müjde!! Düşük Faiz Oranı ile 25 Bin TL'ye Kadar Alışveriş Kredisi

Türk Bankacılığının öncü firmalarından Yapı Kredi'den alışveriş kredisi kampanyası. Düşük faizle 25 Bin TL'ye kadar kredi imkanı Yapı Kredi'de İşte kampanya detayları.

Yayınlanma:
Yapı Kredi'den Alışveriş Tutkunlarına Müjde!! Düşük Faiz Oranı ile 25 Bin TL'ye Kadar Alışveriş Kredisi

Kurulduğu ilk günden bu yana müşterilerine yönelik sürekli olarak kampanyalar düzenleyerek onlara daha iyi yaşam şartları sunan ve gerek sağladığı kredi imkanları gerekse kampanyaları ile müşterilerini mutlu etmeyi başaran Yapı Kredi Bankası yeni kampanyalar düzenlemeye başladı.

Müşterilerine yönelik sağladığı finansman kaynakları ile daima sektöründe ön sıralarda yer almayı başaran Yapı Kredi Bankası, yeni kredi kampanyası ile sektörde adından yine bahsettirmeyi amaçlıyor. Konuttan taşıt kredisine, ihtiyaçtan bayram kredisine ve eğitim kredilerine kadar birçok imkanlar müşterilerine daha iyi biz hizmet ve kampanya sunan Yapı Kredi, şimdi de müşterilerine alışveriş kredisi imkanı sunmaya başladı.

Yapı Kredi tarafından yapılan alışveriş kredisinde dilerseniz alışveriş kredinizi çekip, rahatça ve dilediğinizce alışverişinizi yapabilirsiniz. Ya da alışverişinizi tamamladıktan sonra size en yakın Yapı Kredi Bankasına başvurup yüzde 100 onaylı kredinizi taksitlendirip ödemenizi bu şekilde yapabilirsiniz.

Özellikle kadın müşterilerin daha da rağbet göstermesi beklenen alışveriş kredisinde en düşük tutar 500 TL olarak, maksimum tutar ise 25 bin TL olarak belirlenmiştir. Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen kampanyada müşteri 2 bin TL'ye kadar çekeceği kredi tutarını en fazla 12 vadeye bölebilir. 2 bin TL'den sonrası için ise 24 aya kadar vade seçenekleri müşterilere sunulmaktadır.

5 bin TL'lik kredi 24 ay vadeye bölündüğünde faiz tutarı 1,29 olmaktadır. 5 bin TL çeken bir müşteri vade ve faiz tutarları göz önüne alındığında ödeyeceği miktar 6 bin 24 TL olmaktadır.25 bin TL çekip 24 ay vade isteyen bir müşteri ise yüzde 1,19 kredi faiz oranı ile birlikte 29 bin 705 TL geri ödeme yapacaktır.

Krediden faydalanmak için size en yakın Yapı Kredi Bankasına başvurabilirsiniz.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.