Yaralılara Müdahale Ederken Araç Çarpan Sağlık Personeli İlknur Bedir Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te geçtiğimiz hafta yaralılara müdahale ederken araç çarpan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan sağlık personeli İlknur Bedir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Yaralılara Müdahale Ederken Araç Çarpan Sağlık Personeli İlknur Bedir Hayatını Kaybetti

Gaziantep'te, bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan 2 kişiye olay yerinde müdahale ederken, başka bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan sağlık görevlisi İlknur Bedir, 11 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu. Alınan son dakika bilgisine göre sağlık personeli İlknur Bedir'in hayatını kaybettiği açıklandı. 1.5 yaşındaki oğlu Toprak ile eşinin yaşam savaşını kazanmasını bekleyen Hüseyin Bedir, haber üzerine sinir krizleri geçirdi.

13 Ocak günü askerden izne gelen Adil Erhan Özdurmuş ile arkadaşları Enes Birincioğlu'nun bulunduğu otomobil, Özdemirbey Caddesi'nde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. İzinli asker Adil Erhan Özdurmuş'un öldüğü kazada yaralanan gence, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi müdahale etmeye başladı. Ancak, sağlık ekibi ve yaralı Enes Birincioğlu'na, bu sırada 20 yaşındaki Oğuzhan P. yönetimindeki 27 DN 793 plakalı otomobil çarparak devrildi. Kazada, 112 Acil Servis ambulansında görevli olan ve kazazede gence müdahale eden İlknur Bedir ile Berna Kavak ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastanede yaşam mücadelesi veren İlknur Bedir, bu mücadeleyi kaybetti.

Sağlık Bakanlığı Dava Açtı

İlknur Bedir'in hayatını kaybetmesine, 1 sağlıkçının da yaralanmasına neden olan ve mahkemece serbest bırakılan Oğuzhan P. hakkında yeniden şikayetçi olduklarını söyleyen İlknur Bedir'in eşi Hüseyin Bedir, şunları söyledi:

"Hem ben kendi avukatım aracılığıyla, hem Sağlık Bakanlığı kendi avukatlarıyla sürücü hakkında şikayetçi olduk. Tek istediğim adaletin sağlanmasıdır. Günlerdir hastanede eşimden gelecek iyi haberleri bekliyoruz. Şu an dua istiyorum. Ben onun tekrar aramıza döneceğine inanıyorum. Kendisi güçlü bir kadın ve bu durumu atlatacağına inanıyorum. O yeniden ayağa kalkacak ve can kurtarmaya devam edecek, oğlumuz Toprak'ı annesiz bırakmayacak."

İlnur Bedir Hayatını Kaybetti

Bir kişinin öldüğü trafik kazasında yaralanan 2 kişiye müdahale ederken, başka bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan sağlık görevlisi İlknur Bedir, yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybetti. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan 1 çocuk annesi İlknur Bedir'in cenazesi bugün 112 Komuta Kontrol Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından memleketi Karabük'e gönderilecek.

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.