Yargıtay Başkanlığı En Az Lise Mezunu 95 Personel Alımı Başvuruları Başladı

Yargıtay Başkanlığı, en az lise mezunu kadrolu ve sözleşmeli personel alımı için başvurular 21 Kasım'da başladı. İşte başvuru şartları ve son başvuru tarihi.

Yayınlanma:
Yargıtay Başkanlığı En Az Lise Mezunu 95 Personel Alımı Başvuruları Başladı

Yargıtay Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan personel alım ilanı için başvurular alınmaya başlandı. 

Yargıtay resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığında yayımlanan personel alım ilanına başvurular 21 Kasım tarihi itibariyle başladı.

Başvuru Şartları

Kadrolu Zabıt Katibi Başvurusu İçin

Başvuru genel şartlarının yanında Zabıt Katibi alımına başvuruda bulunacak olan adayların, meslek yüksekokulları ve ön lisans bölümlerinden bilgisayar bölümü, adalet meslek yüksekokulları, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet meslek lisesi veya diğer lise veya dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olması veya başvuru tarihi itibariyle MEB’den onaylı en az 120 saatlik bilgisayar sertifikası olması isteniyor.

Sözleşmeli Şoför Alımı Başvurusu İçin

İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adayların en az lise mezunu ve geçerli KPSS puanlarının en az 70 puan olması, E sınıfı ehliyet sahibi olması, başvurunun son tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş olmaması şartı aranmaktadır.

Kadrolu Hizmetli Alımı Başvurusu İçin

Yargıtay Başkanlığı kadrolu hizmetli alımına başvuruda bulunacak olan adayların en az lise mezunu olmaları ve geçerli KPSS puanlarının en az 70 olması gerekmektedir.

Başvuru Tarihi

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli ve kadrolu personel alımına başvuruda bulunacak olan adayların 21 25 Kasım tarihleri arasında başvurularını yapması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Başvurular artık elden evrak ve belge teslimi ile gerçekleşmeyecek. İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adaylar, "" bağlantı adresi üzerinde bulunan bilgilerini tam ve eksiksiz doldurarak ilgili personel alımına başvurularını tamamlayabilir. Başvurular 25 Kasım saat 17.00' da sona erecek.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.