Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV nin sevilen dizisi yasak elma  pazartesi akşamları izleyicisini ekranlara kilitliyor. son bölümünde izleyicisini yasak elma sevenleri ekran başına kilitledi. Diziye yeni oyuncuların dahil olmasıyla heyecan dahada arttı....

Yayınlanma:
Yasak Elma 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV nin sevilen dizisi yasak elma  pazartesi akşamları izleyicisini ekranlara kilitliyor. son bölümünde izleyicisini yasak elma sevenleri ekran başına kilitledi. Diziye yeni oyuncuların dahil olmasıyla heyecan dahada arttı. Yasak elma 74. bölümünde neler olmuştu hatırlayalım.

Diziye yeni oyuncu Kerim dahil oldu. Yıldız Kerim'in Şirkete CEO olduğunu öğrendi ve Şaşkınlığını gizleyemedi. Halit'e kerim i daha önce tanıdığını söyleyemedi. Halit kötü gününde yanında olan yıldızı feri kazanarak ister onun evine taşınır ve daha yakın davranmaya çalışır. yıldız ise Kerimle aralarındaki sürtüşmeden memnundur aralarında bir şeyler olacak mı bekleniyor. Şahikanın  kerimi İşe aldığını Öğrenen Ender Şahikayı sinirlendirmeye çalışır. Şahika Enderi Öldürme planları yapar fakat Ender bunu anlar ve kurtulur. Şahika 'nın bu planını abisine söylemekle tehdit eden Ender Şahika'dan Şirketin yüzde 10 'unu alır. Şahika kötülüğüyle Halit'in evin alma planları yapar fakat Yıldız ve Halit evi almıştır. Şahika şaşkınlık içinde Halit'in o evi hangi parayla aldığını anlamaya çalışır. Yıldız Halit'e geri dönecek mi merak ediliyor yoksa Kerimle bir şeyler yaşayacak mı gelecek bölümlerde merak ettikleriniz sizlerle.

Yasak elma 75. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi yasak elma pazartesi akşamı 74. bölümü ile yayınlandı. 75. bölüm fraagmanı yayınlandı mı ? yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak ? merak ediliyor. Yasak Elma dizisinin  75. bölümü koronavirüsü sebebiyle çekime ara verilmesinden  dolayı yayınlanmadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.