Yeni Akit'ten Murat Alan: Eski Türkiye'nin Ölüm İlanı (Murat Alan Kimdir?)

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, yaptığı son paylaşım ile bir anda konuşulmaya başlandı. Murat Alan yaptığı paylaşımında Eski Türkiye'nin ölüm ilanını yayınladı. İşte o ilan.

Yayınlanma:
Yeni Akit'ten Murat Alan: Eski Türkiye'nin Ölüm İlanı (Murat Alan Kimdir?)

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, sosyal medya hesabı üzerinden vie paylaşım yaptı. Murat Alan yaptığı paylaşımı ile bir anda sosyal medyada günün konusu oldu.

Türkiye'nin vefat haberi şeklinde bir fotoğraf paylaşan Murat Alan, yayınladığı fotoğrafta, "Eski Türkiye'nin ölüm ilanı"nı yayınladı. Alan tweetinde "Eski Türkiye'nin cenazesi 17 Nisan Pazartesi günü Anıtkabir'de kılınacak ceneza namazına müteakip Buckingham Sarayı aile kabristanında toprağa verilecektir" ifadelerine yer verdi.

İşte Murat Alan'ın paylaştığı o fotoğraf

Murat Alan Kimdir?

2006 yılından bu yana Akit'te çeşitli kademelerde görev alan Murat Alan daha önce gazetemizin İstihbarat Müdürü'ydü. Murat Alan, son olarak MİT TIR'larına ilişkin fotoğrafları yayınlayarak Paralel Yapı'nın önemli isimlerinin tutuklandığı süreci başlatmıştı.

Akit TV'de yayınlanan araştırmacı gazetecilik programı Arka Plan'ın da sunuculuğunu yapan Murat Alan ayrıca Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'nin (UMED) Disiplin Kurulu Üyesidir.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.