Yeni Apple Watch Ekranı LG Üretimi microLED Kullanabilir

Apple Watch’larda ne zaman microLED kullanılacağı uzun zamandır merak edilen konulardan biriydi. Analist Ross Young, 2025 yılında şirketin LG tarafından üretilecek mircoLED’leri kullanabileceğini ifade etti.Apple tarafından geliştirilen...

Yayınlanma:
Yeni Apple Watch Ekranı LG Üretimi microLED Kullanabilir

Apple Watch’larda ne zaman microLED kullanılacağı uzun zamandır merak edilen konulardan biriydi. Analist Ross Young, 2025 yılında şirketin LG tarafından üretilecek mircoLED’leri kullanabileceğini ifade etti.

Apple tarafından geliştirilen ve büyük bir beğeni kazanan Apple Watch, akıllı saat alanının en önemli oyuncularından biri. Sektörün en önemli oyuncularından olmasına karşın ekranların ne zaman iyileştirileceği, merak edilen konulardan biridir.

Ünlü analist Ross Young, Apple tarafından yeni nesil akıllı saatlerde LG tarafından üretilecek olan micoLED’leri kullanmaya başlayacağını duyurdu. Young, bunun yanında LG Display’in ne zaman üretilmeye başlanacağına ve bunların ne kadar süre sonra Apple Watch’larda kullanılacağına dair detaylar da paylaştı.

LG microLED’ler 2025’te Apple Watch’larda Olacak

Ünlü analistin aktardıklarına göre LG, 2024’ün ikinci yarısından itibaren microLED üretimine başlayacak. Daha önce böyle bir üretime başlamasının olası olmadığı ifade edildi. Dolayısıyla söz konusu ekranların ancak 2025 yılında cihazlara entegre edilebileceği aktarıldı.

apple watch

Daha önceki bilgilere göz gezdirildiğinde, bu ekranların 2024 yılında saatlerde olacağı ifade ediliyordu. Dolayısıyla burada bir bilgi karmaşası ve çelişkisi olduğu dikkatlerden kaçmamalıdır.

microLED paneller, OLED ekranlara kıyasla farklı üstünlüklere sahip. Bunların başında ise daha az ekran yansıması ve daha yüksek parlaklık geliyor. Ayrıca güç tüketimi noktasında da daha verimli. Pil ömrünü olumlu etkileyeceği de tahmin ediliyor. Bu ekranlar ile Apple Watch’lar farklı bir kimlik kazanabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.