Yeni Bir İlan Daha! TÜSEB Programcı ve VHKİ Personel Alacak

2023 senesinde de pek çok kurum ve kuruluştan personel alımları duyuruluyor. Kamu sektörü mercek altına alınmaya devam edilirken TÜSEB programcı ve VHKİ alımı yapacağını müjdeledi.

Yayınlanma:
Yeni Bir İlan Daha! TÜSEB Programcı ve VHKİ Personel Alacak

TÜSEB’ten sürekli kadrosunda olmak üzere personel alımı yapacak olduğu duyuruldu. TÜSEB tarafından toplamda 15 personelin alınacak olduğu söylendi. Buna göre personel alımına ilişkin açıklamanın gelmesiyle şartların neler olduğu sorgulanmaya başladı. Genelde personel alımlarında KPSS şartı ağırlıklı olabiliyor. Bu nedenle olası bir personel alımına ilişkin ilan açıklandığında KPSS şartı olup olmadığı da sıkça sorgulanan konulardan biri oluyor.

TÜSEB programcı ve VHKİ alımı yapacak olduğunu ifade ederken başvuru yapacak olanlardan KPSS şartı aranmayacak. Aynı zamanda TÜSEB bünyesinde çalışmak üzere alınacak kişi sayısına bakıldığında toplamda 15 personelden oluşacak.

TÜSEB KPSS Şartı Olmadan 15 Personel Alımı İçin Harekete Geçti!

TÜSEB KPSS şartı olmadan 15 personel alımı yapacak olduğunu söyledi. Böylelikle TÜSEB tarafından yapılacak alımlardaki belirlenen kontenjan sayısı 15 olacak. Diğer yandan başvuru detaylarına ilişkin hangi şartların aranacak olduğu önem arz eden konulardan biri olurken TÜSEB KPSS şartı aramayarak alımlarını yapacak.

3.webp

KPSS’siz toplamda 15 personel alımının yapılacak olduğunun açıklamasının ardından bir başka sorgulanan konulardan biri de hangi kadrolarda yapılacak olduğuyla ilgili oldu. Buna göre kurum tarafından alımla ilgili açıklamalarında TÜSEB programcı ve VHKİ alımının olacağını söyledi.

TÜSEB Programcı ve VHKİ Alımlarında Şartlar Ne Olacak?

Kurumlara ait bir güncel ilan açıklaması olduğu zaman şartların ne olduğu çok sık şekilde sorgulanıyor. TÜSEB programcı ve VHKİ alımlarında şartların ne olduğu başvuru yapacak adaylar açısından çok fazla önemli oluyor. Hal böyle olunca da kurum tarafından hangi şartların arandığına dair detaylı bir inceleme yapıldı. Yapılan incelemeler neticesinde kurumun KPSS şartı olmadan eksikliklerini gidermek amacıyla alacak olduğu personellerde şu şartlar aranacak;

  • Türkiye Cumhuriyeti bireyi olmak
  • İstanbul’da ikamet ediyor olmak
  • Kamudan mahrum kalmaması
  • Sağlıkla ilgili bir sorunu olmaması
  • Hakkında soruşturma ve benzeri şeylerin açılmamış olması aranan şartlar arasında yer alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.