Yeni Dönem Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Lojistik Personeli Alımı Müjdesi Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son açıklamada yeni dönem Jandarma Özel Harekat ve lojistik personeli aımı müjdesi verdi. İşte yeni dönem alımları hakkında yapılan son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Yeni Dönem Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Lojistik Personeli Alımı Müjdesi Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı Jandarma Genel Komutanlığı devir teslim töreninde yeni dönem jandarma özel harekat ve lojistik personeli alımı hakkında müjdeli haberi verdi.

Süleyman Soylu yeni dönem JÖH alımı hakkında yaptığı açıklamasında, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde personel açığı olduğu, mevcut alım sürecinin tamamlanmasının ardından yeni dönem JÖH ve lojistik personeli alımı yapılacağını söyledi.  Yeni dönemde Jandarma Özel Harekat ve Lojistik personeli olarak toplamda 3 bin 200 personel alımı yapılacağını açıklayan Bakan Soylu, alımlar için net bir tarih vermedi.

Alımlar Ne Zaman Olur?

JÖH ve Lojistik personel alımı başvuru süreci geçtiğimiz hafta tamamlandı. Ancak başvuru yapan adayların mülakatları henüz yapılmadı. Yeni dönem JÖH ve lojistik personel alımlarının, mevcut alım sürecinin tamamlanmasının ardından gerçekleşmesi bekleniyor. Tahmini olarak yeni alımların Kasım-Aralık döneminde yapılması bekleniyor.

Eğitim Şartı

Jandarma özel harekat alımları lise ve dengi okul mezunları arasından yapılmakta olup, lojistik personel alımları ilkokul düzeyinden yapılmaktadır.

Yaş Şartı

Başvurunun yapıldığı yılın ilk günü itibariyle 25 yaşını aşmamış olmak gerekir. Öte yandan Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış olanların yirmi dokuz yaşını bitirmemiş olması ve müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olması gerekir.

JÖH alımlarından ve memur alım haberlerinden haberdar olmak için 5haber’i takipte kalın.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.