Yeni İddia Ortaya Atıldı! Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in Depolama Seçenekleriyle İlgili Şaşırtan Detay

Akıllı telefon pazarında da şaşırtan olaylar olmaya devam ediyor. Yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Galaxy Z Fold ve Z Flip 5’in depolama seçeneklerine dair işte detaylar..

Yayınlanma:
Yeni İddia Ortaya Atıldı! Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in Depolama Seçenekleriyle İlgili Şaşırtan Detay

Galaxy S23 serisiyle ilgili açıklama yapılmıştı. Şirket seriyle ilgili açıklamalarına yer verirken depolama seçeneklerini ikide bırakmıştı. Fakat Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5 ile ilgili olarak yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Samsung tarafından geliştirilen en yeni katlanabilir telefonun depolama seçenekleriyle ilgili olarak şaşırtan bir detaya yer verildi. Şirketin yeni katlanabilir telefonlarında tuttuğu iki depolama seçeneğinin üçe çıkarıldığı ortalıkta dolanan dedikodular arasında!

İddia edilen habere göre Samsung’un Galaxy Z Fold5 ve Z Flip için depolama seçenekleri üç oldu. Depolama seçeneklerinin nasıl olduğuna bakıldığında 256 GB, 512 GB ve 1 TB şeklinde olacak.

Z Flip 5 Versiyonunda Depolama Nasıl Olacak?

Samsung tarafından geliştirilen yeni katlanır telefonlarla ilgili olarak bilgiler de gelmeye devam ediyor. Bir diğer merak edilen ayrıntılardan biri de katlanabilen akıllı telefonların depolama ile ilgili özelliklerinin nasıl olacağı diyebiliriz. Z Flip 5 versiyonuna göz atıldığında depolama seçeneklerinin üç farklı şekilde olduğu görülüyor. Buna göre Z Flip 5 versiyonunda yer alacak depolama seçeneklerine bakıldığında 128 GB, 256 GB ve 512 GB yer alacak.

UFS 4.0 depolama alanı olurken, akıllı katlanabilir telefonlarda sorunsuz şekilde kullanılabilecek. Samsung tarafından katlanabilir telefonlar ile ilgili üst düzey teknolojilerle çalışmalar yürütülmeye devam ediliyor. Çünkü şirket tarafından kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunulacak olan akıllı katlanabilir telefonların beklentileri karşılayacak düzeyde olması isteniyor.

Tanıtımları Ne Zaman Olacak?

Üç depolama seçeneğiyle karşımıza çıkacak olan yeni nesil katlanabilir telefonların ne zaman tanıtımlarının yapılacak olduğu da teknoloki meraklıları tarafından öğrenilmek isteniyor. Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5 ile ilgili ne zaman tanıtımların yapılacak olduğuna göz atıldığında Ağustos ayı itibariyle gerçekleşecek. Böylelikle Ağustos ayıyla tanıtımlarda yapılmaya başlanacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.