Yeni PS5 RPG Oyununa Ait Görseller Sızdırıldı

Sadece Sony için oyun geliştiren XDev’den sızan görüntüler, farklı iddiaları gündeme getirdi. Sızan görüntülere göre yeni bir PS5 RPG oyununun çıkacağına işaret ediyor olabilir.IconEra’da yayınlanan çok kısa bir video...

Yayınlanma:
Yeni PS5 RPG Oyununa Ait Görseller Sızdırıldı

Sadece Sony için oyun geliştiren XDev’den sızan görüntüler, farklı iddiaları gündeme getirdi. Sızan görüntülere göre yeni bir PS5 RPG oyununun çıkacağına işaret ediyor olabilir.

IconEra’da yayınlanan çok kısa bir video klip, fark iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. Oyun içi görüntülerden meydana gelen ve yalnızca birkaç saniye uzunluğa sahip olan videodaki görüntüler yeni bir oyun şeklinde yorumlandı.

Bir tür dev yaratığın uzaktaki devasa bir yapıya tırmanırken tüfekli adamı gösteren görüntüler, yeni bir PS5 oyununun geleceğini gösteriyor olabilir.

PS5’e Yeni Bir Oyun Mu Geliyor?

Sızan görüntülerin kaynağının XDev olduğu belirtildi. Firmanın en önemli özelliği, bugüne kadar Sony için geliştirme yapması veya geliştirme süreçlerine destek vermesi. Yani direkt olarak Sony ile yakından ilişkili bir firma olduğunu ifade etmek yanlış olmayacak.

Firmanın böyle bir özelliğinin olması, sızan görüntülerin PS5 için geliştirilen bir RPG oyunu olduğunun düşünülmesine yol açıyor.

rpg oyunu

Video çok kısa olmasına rağmen farklı ipuçlarını barındırıyor. Bu ipuçlarından biri de yapımın uzayda geçeceğidir. Ortama dikkat edildiğinde, böyle bir çıkarım yapılabilir. Bir diğer nokta ise oyunun henüz çok erken bir aşamada olduğu. Yani yakın zamanda çıkması pek olası değil.

Nihayetinde bütün bu aktarılanlar, görüntüler üzerindeki tahminlerdir. Dolayısıyla kesinlik ve doğrulukları kanıtlanamaz. Ancak yapılan yorumların da tamamen desteksiz olmadığı unutulmamalıdır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.