Yeniçağ Gazetesine Yönelik Taşlı Sopalı Kavga Güvenlik Kameralarında

Yeniçağ Gazetesine yönelik, bir grup tarafından taşlı sopalı saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken bina hasar gördü. İşte detaylar ve olay yerinden görüntüler.

Yayınlanma:
Yeniçağ Gazetesine Yönelik Taşlı Sopalı Kavga Güvenlik Kameralarında

Yeniçağ Gazetesi binasına saldırıda bulunan grubun taş ve sopalarla gazete binasına saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yeniçağ Gazetesi merkez binasına, bugün akşam saatlerinde bir grup tarafından taşlı sopalı saldırıda bulunuldu. Grubun saldırısı ile verilen zayiatta gazete binasında maddi hasar meydana gelirken saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, Yeniçağ Gazetesi'nin İstanbul Yenibosna'da bulunan merkez binasına, akşam saat 20.30 sularında kimliği henüz belirlenemeyen yaklaşık 30 kişilik bir grup tarafından taşlı sopalı bir saldırı düzenlendi. Grup, gazete binasının içerisine kadar girerek ellerinde getirdikleri taş ve sopalarla cam ve çerçeveleri hedef aldı. Bina önünde duran bazı araçlarda da maddi hasar veren grup, binaya da hasar vermeye kalkıştı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken grup, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine, gazete binasına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, gazetenin bulunduğu sokağı güvenlik koridoruna aldı.

Bölgeye gelen polis ekipleri, yaptığı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlattı.

Taşlı Sopalı Saldırı Güvenlik Kameralarında

Grubun taş ve sopalarla Gazete binasına yaptıkları saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, ellerinde taş ve sopa bulunan çok sayıda kişinin gazetenin giriş kapısına saldırı yaptıkları ve binadaki cam ile çerçeveleri hedef alarak binaya hasar verdikleri görüldü.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.