Yerli Otomobil TOGG'da Dikkat Çeken Gelişme! Kimsenin Beklemediği ÖTV Sürprizi Açıklandı…

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG için ÖTV konusunda sürpriz gelişmeler yaşandı. Kimsenin beklemediği bir rakam duyuruldu. 36 TOGG için geri sayıma geçildiği bugünlerde yerli ve milli otomobil ile alakalı birçok detayda gün yüzüne çıkmaya başladı. Karşınızda TOGG ve TOGG Fiyatı hakkındaki haberin detayları…

Yayınlanma:
Yerli Otomobil TOGG'da Dikkat Çeken Gelişme!  Kimsenin Beklemediği ÖTV Sürprizi Açıklandı…

Türkiye'nin yerli ve milli otomobilini üretme projesi dahilinde üretimi gerçekleştirilen TOGG için artık son günlere girildi. Şubat ayının sonunda yapılacak çalışmaların ardından TOGG ön satışa sunulacak. Bir rüyanın gerçeğe döneceği bu proje hakkında farklı bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. 2 yıl gibi bir süre öncesinde başlanan projenin artık son aşamaları gerçekleştiriliyor. Böylece Türkiye tarihindeki ilk elektrikli otomobil olma özelliği taşıyan TOGG Şubat ayı itibarıyla ön siparişe açılıyor.

Teslimatlar Mart Ayından İtibaren Başlayacak

Şubat sonunda ön sipariş alımı yapılacak yerli otomobiller için mart ayı itibarıyla teslimatlar başlayacak. Bu siparişin nasıl verileceği ile ilgili detaylar ile birlikte teslimat sürecinin nasıl işleyeceği de belli olmaya başladı. Yapılacak ön sipariş ile teslim edilecek ilk otomobiller için ne kadar sayıda stok olduğu ile ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı. Bununla beraber TOGG satışı için ne kadar bir tutar talep edileceği hakkında da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat ilk yerli elektrikli otomobil ile alakalı ÖTV detayı dikkat çekiyor.

togg-yerli-otomobil-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey-1-scaled-1.webp

Yerli otomobil TOGG için kaç para olacağı ve fiyatının belli olup olmadığı ile ilgili araştırmalar ön sipariş alınacağının açıklamasıyla birlikte daha da fazla araştırılır oldu. Bu konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi fakat lansmanı yapılacak olan aracın büyük bir ÖTV indirimi ile satışa sunulması bekleniyor. Piyasada benzer özelliklere sahip elektrikli araçların fiyatının 600.000 TL fırından başlayarak 1.5 milyon TL seviyesine kadar çıktığı düşünüldüğünde TOGG için satışa çıkış fiyatının 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında olması bekleniyor. Satış fiyatı için uygun koşulların sağlanması halinde TOGG satışlarında patlama yaşanması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.