YGS Sınav Yorumları (YGS Kolay Mıydı , Zor Muydu?) YGS

YGS yorumları. Ygs sonrasında sınava giren milyonlarca üniversite öğrencisi sınav sorularını araştırmaya başladı. İşte ygs yorumları ve sınav hakkında son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
YGS Sınav Yorumları (YGS Kolay Mıydı , Zor Muydu?) YGS

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Türkiye genelinde tek oturumda gerçekleştirilen YGS sona erdi. YGS'nin sona ermesinin ardından binlerce üniversite öğrencisi adayı, internet üzerinde YGS'de çıkan soruları araştırmaya başladı.

ÖSYM tarafından soruların henüz yayımlanmaması nedeniyle adaylar, kendi aralarında sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. Sınava giren milyonlarca aday, internet sitelerinde ve çeşitli forum sitelerinde kendi aralarında sınav soru ve cevaplarını tartışmaya başladı.

Sınava giren adaylardan edindiğimiz son dakika bilgilerine göre sınavın biraz zor olduğu söylendi. Sınavdan çıkan adaylar, türkçe ve coğrafya sorularının uzun olduğu ve bu sorularda çok zaman kaybettiklerini söyledi. Matematik ve tarih sorularının ise bilgiye dayalı olduğunu söyleyen adaylar, Fen Bilimleri testinde ise fizik ile kimyanın biraz uğraştırıcı olduğunu açıklayan adaylar biyolojinin de bilgiye dayalı olduğunu söyledi.

Sizde sınavda çıkan soruları diğer adaylarla tartışmak ve sınav sorularının cevaplarını paylaşmak için aşağıda yer alan yorum kısmını kullanabilirsiniz

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2017 sınav takviminde YGS sınav sonucunun açıklanacağı tarih belirtildi  YGS sonuçları 28 Mart günü açıklanacak.

YGS Sınav Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM'nin YGS soru ve cevap kitapçıklarını kısa süre içinde yayımlanması bekleniyor .

ygs sınav sonucundan, ösym haberlerinden, ygs haberlerinden, sınav haberlerinden son dakika haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com. | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.