Yılbaşı Gecesi Hangi Kanalda Ne Var? Kanalların Yılbaşı Programları (TV'de Yılbaşı Yayın Akışı)

Yılbaşı gecesini evde geçirecek olan vatandaşların en çok aradığı kelimelerden biri de yılbaşında hangi kanalda hangi programların yayınlanacağı sorusu oldu. İşte 31 Aralık gecesi Tv kanallarında yayınlanacak programlar.

Yayınlanma:
Yılbaşı Gecesi Hangi Kanalda Ne Var? Kanalların Yılbaşı Programları (TV'de Yılbaşı Yayın Akışı)

Yılbaşının gelmesi ile birlikte binlerce vatandaş internet üzerinde bu akşam hangi kanalda ne yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Yılbaşı gecesinde dışarı çıkmayıp, yılbaşına evde ailesi ve sevdikleri ile birlikte girmek isteyen milyonlarca vatandaş, bu akşam televizyon kanallarında hangi programların yayınlanacağını araştırmaya başladı. Yılbaşı olması nedeniyle hemen hemen bütün televizyon programları, dizi, yarışma programlar ve eğlence programları ile izleyicileri kendi ekranlarına çekmeye çalışıyor. Bu nedenle tv kanalları en güzel dizi ve programlarını bu akşama sığdırdı. İşte Yılbaşı gecesi televizyonda yayınlanacak programlar.

Kanal D

Kanal D ekranlarında bu akşam saat 19.45'te Ben Bilmem Eşim Bilir Yılbaşı Özel programı ile ekranlara gelecek. Programın tamamlanmasının ardından ise saatler 1.00' ı gösterdiğinde Beyaz Show yayınlanacak.

Show Tv

Saatler 20.00'ı gösterdiğinde Güldüy Güldüy Show en iyiler programı, saatler 22.00'ı gösterdiğinde de Güldür Güldür Show Yılbaşı özel programı, 00.30'da da Yılbaşı Özel Konseri yayınlanacak.

Atv

Atv'de ise Yılbaşı gecesinde Kim Milyoner Olmaz İster programı saatler 20.00'ı gösterdiğinde izleyici ile buluşacak. Bu programdan sonra ise sırayla Ninja Kaplumbağalar ve Örümcek Adam 2 yayınlanacak.

Star Tv

Star Tv'de ise bu akşam saatler 21.15'i gösterdiğinde kaçma birader, 23.15'te Tarkan Yılbaşı Özel programı ve son olarak 01.15'te Zeki Müren'in Unutulmaz Şarkıları ekrana gelecek.

Trt 1

Türkiye Radyo ve Televizyonunda ise yılbaşında saatler 20.00'da Kendi Düşen Ağlamaz, 22.00'da Seksenler Yılnaşı Özel, 01.00'da da nostalji özel programı yayınlanacak.

TV8

Yılbaşı gecesinde ise TV8'de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı yayınlanacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.