Yıldız Futbolcu Dudu Beşiktaş Yolunda (Dudu kimdir, boyu ve golleri)

Yenği sezon çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta ilk hedef Brezilyalı ünlü futbolcu Dudu. Peki Dudu kimdir? Dudu son sezon kaç gol attı? İşte Beşiktaş'ta transferin son durumu.

Yayınlanma:
Yıldız Futbolcu Dudu Beşiktaş Yolunda (Dudu kimdir, boyu ve golleri)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde de hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bu sezon ligde şampiyonluğa çok yakın olan siyah beyazlı ekip, gümbür gümbür yoluna devam ediyor. Siyah beyazlı ekip, şimdiden gelecek sezonun çalışmalarına da başladı.

Gelecek sezonda takımı daha da güçlendirmek ve hedef yükseltmek isteyen Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer listesinde bir birinden önemli isimler var. Bu isimler arasında en çok dikkat çeken isim ise Brezilya Ligi takımlarından Palmerias'ta forma giymekte olan Dudu.

Transfer için çalışmalara başladığı öğrenilen siyah beyazlı yönetimin, Brezilyalı yıldız futbolcu için 10 milyon olarak istenen bonservis bedelini daha makul seviyelere indirmeye çalıştığı öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Dudu benim bildiğim Tarkan'ın şarkısı" ifadelerini kullanarak esprili bir cevap verdi.

Bu açıklama sonrasında yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak istediklerini belirten Fikret Orman, kanat oyuncusuna ihtiyaç olduğunu da açıklamalarına ekledi. Palmerias kulübü ise geçtiğimiz aylarda kontratını yenilediği yıldız oyuncuyu, uygun bir teklif gelmesi durumunda satabileceklerini söyledi.

Palmerias'ta forma giymekte olan yıldız oyuncu Dudu, takımı ile 2017 yılında çıktığı 14 karşılaşmada 4 gol kaydederken, yıldız oyuncunun en önemli özelliği de her iki kanatta oynayabilmesi.

Palmerias ise Dudu'yu 3 milyon Euro'luk fiyata Dinamo Kiev'den satın almıştı.

Dudu 7 Ocak 1992 doğumlu olup 166 cm boyunca ve 67 kilodur.

Transferde son durum için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Sabah

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.