Yıldız Tilbe'den Flaş Hadise ve Aleyna Tilki Açıklaması

Yeni albümü ile iligli bir söyleşi veren Yıldız Tilbe, önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasında pop müziğinin iki ünlü ismine değinen Yıldız Tilbe'nin açıklamaları haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Yıldız Tilbe'den Flaş Hadise ve Aleyna Tilki Açıklaması

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den flaş açıklamalar geldi.

Posta Gazetesinde yer alan habere göre  yeni albümü için bütün şarkıcılara davet gönderen Yıldız Tilbe, kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Ğnlü larkıcı Yıldız Tilbe, kapısının büyük-küçük herkese açık olduğunu, isteyenin gelebileceği ve beraber şarkı söyleyebileceklerini açıkladı.

Yaptığı açıklamasının devamında sözü, pop dünyasının genç ve yükselen yıldızı Aleyna Tilki'ye getiren Yıldız Tilbe, genç şarkıcı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “O kızı çok seviyorum. Yabancı yıldızlara benzetiyorum. Albümümde Aleyna’ya da yer var.”

Pop Müziğindeki 1 Numara

Açıklamasına devam eden Yıldız Tilbe, kendisine yöneltilen pop müziğinin 1 numarası kim sorusuna, “Çok samimi söylüyorum ki; benim için birinci sırada Hadise var. Farklı bir tarza sahip çok beğeniyorum. İkinci sıraya ise Aleyna Tilki’yi koyarım. Daha genç ama yolu çok açık.” cevabını verdi

Bu açıklamalar sonrasında Hadise ve Aleyna Tilki'nin açıklama yapması bekleniyor.

Magazin haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.