Yıllar Önce Depremle İlgili Açıklama Yapan Pınar Altuğ’un Sözleri Gündem Oldu!

Fenomen dizilerden biri olan Çocuklar Duymasın’da iz bırakan başarılı oyuncu Pınar Altuğ’un depremle ilgili sözleri gündem oldu.

Yayınlanma:
Yıllar Önce Depremle İlgili Açıklama Yapan Pınar Altuğ’un Sözleri Gündem Oldu!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem binlerce insanın ölümüne neden olurken, uzmanlarında depremlerle ilgili uyarıları da dikkat çekmeye neden olmuştu. Ayrıca yıllar öncesinde Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterini canlandıran Pınar Altuğ’un da depremle ilgili sözleri şimdilerde gündem oluşturmaya neden oldu.

Deprem İle İlgili Sözlere Dikkat Çekmişti!

Depremle ilgili sözlere dikkat çeken Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinde de depremden söz etmişti. Oyuncu arkadaşı Tamer Karadağlı ile başrolleri paylaşan Pınar Altuğ’un dizide deprem ile ilgili sar ettiği sözler şimdilerde sosyal medyada en çok konuşulan haberlerin başında yer aldı.

Pınar Altuğ, dizide Meltem karakterini canlandırırken depremle ilgili olarak partneri olan Tamer Karadağlı’nın Haluk karakterine de dizide depremle ilgili şu sözleri ifade etmişti; ‘’ Haluk, deprem randevu ile gelmez. Bir anda beklemeden gelecek ansızın, hazırlıksız. Dünyanın en zengin ülkesine bile neler geldi. İnsanlar açlık ve susuzlukla savaşmak zorunda kalıyor. Belki de bizde de ne yağmalar olur. Elimizdeki tek bir suyu bile alıp giderler’’ şeklindeki yıllar önce dizideki sarf etmiş olduğu sözler gündem oldu.

Yıllar Önce Depremden Bahsedildi!

Dizilerde üzerinden her ne kadar pek çok zaman geçmiş olsa da anlamlı mesajları şimdilerde de hatırlamamıza neden olmaya başlıyor. Öyle ki yıllar öncede depremlerle ilgili pek çok konularda konuşulmuş olduğu şimdilerde teker teker ortaya çıkmaya devam ediyor. Öyle ki bilim adamlarının bile yıllar öncesinde depremle ilgili yaptıkları uyarılar mevcut. Hatta depremin şiddetli şekilde geçebileceği şehirlerle ilgili de uyarılar yaptığı konuşmalarını bile görebiliyoruz. Sadece bilim insanları değil aynı zamanda da dizilerin de bu günlerde daha da fazla ders çıkarmamız açısından etkili olduğunu söylememiz gerekir. Öyle ki Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakterinin buna en güzel örnek olduğunu söylememiz mümkün. Seneler öncesine dayanan depremle ilgili sarf ettiği sözler şimdilerde de gündeme bomba gibi düşmeye başladı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.